Boomer Space


Diskuse ke článku : ACCEPT - Balls To The Wall
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Mirdasm
13.08.2022 00:51

Vzhledem k předchozímu master štyku Restless And Wild jsem byl v té době mírně zklamán ale zpětně mohu říct že je to velice silný zářez v diskografii ACCEPT. Postrádá sice dravost předchozího počinu ale nahrazuje ho razancí a germánskou zarputilostí. Album poněkud zapadlo ve stínu následného Metal Heard který byl pochopitelně světový sukces o čemž nás bezpochyby informuje následující recenze.

 

Prowler80
03.08.2022 14:28

Hodnotil bych stejně jako Stray, dobře sepsáno. Za prodejním úspěchem ve Státech krom tamních koncertních úspěchů - předskoky KISS (předskoky předskoků občas mj. BON JOVI či HEAVY PETTIN´), SAXON (item HP), O.O., M.C. atd. + vyprodaná vystoupení samostatná (největší návštěva kol 3000 v dallaském TBB) - zřejmě též mocná rotace klipu ke skladbě titulní v MTV, jež zhruba devět měsíců předtím obdobným přístupem (silná rotace klípku ke skladbičce Screaming in the Night) nápomocna největšímu prodejnímu úspěchu KROKUS.
Nutno též zmínit účast ACCEPT v létě ´84 v Doningtonu (paradoxně zahajovali M.C.) + následně ty dva koncerty túry MoR v Karslsruhe a Norimberku (item) + předskok IM v zemích románské jazykové skupiny.
Záhodno též připomenouti, že skladba titulní k záslechu v bijáku Wrestler, v němž možno postupně identifikovati vícero hitovek od spolků věhlasných ( mj. též QR, RATT, CINDERELLA atd.) Žel film jsem zhlédl tolikoť jedenkráte, dojem však mám, že song předmětný podvakráte zaznívá zhruba někde kol 90. minuty (barvení vlasů před zrcadlem + jízda autem po krátkém rozhovoru s Marisou Tomei).
Závěrem odkaz, jenž upomínkou na Aardschokdag 1983 - TRANCE, VANDENBERG, RAVEN, MF, hvězdy večera ACCEPT.
https://youtu.be/sxTEXXLUb4M
Sorry za zmatený příspěvek.

 

Fenris 13
03.08.2022 08:56

Moje první důkladné seznámení s kapelou. Spolu s předhozí a následující deskou jasně nejvyšší hodnocení. Klasika.

 


 

 

 

 

TOPlist