Boomer Space


Diskuse ke článku : ACCEPT - Restless And Wild
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Endyamon
13.07.2022 08:45

Jop, výborná recenzia. Otec, fanda Floydov a Queenov, mal na kazete jediné dve heavy veci: Restless and Wild/Stained Class. V podstate tak nevedomky určil moje dva najobľúbenejšie albumy od oboch kapiel, čaro prvej počutej nahrávky nemožno podceňovať.

 

Prowler80
11.07.2022 14:09

Výborná recka. Dobře jsi to sepsal i zhodnotil. Jedno z pouhých(?) pěti západoněmeckých metalových alb, jemuž uděluji nejvyšší hodnocení. Jen bych drobně upřesnil, že v Británii vyšlo též až na jaře 1983, v závěrečné kompozici žádná mandolína(kytara nahrána zpomaleně, následně zvuk upraven na rychlost standardní). Album nezahajuje jakási hloupá bavorská lidovka. Historie oné hitovky jest poměrně komplikovanou. Na samém jejím počátku před dvěma sty lety báseň AvS, na níž postupně roubovány popěvky všeliké, zejména pijácké, studentské, vojenské. Finální hudební podoba vznikla na základě melodie vzešlé z berlínského spolku buržoazní mládeže Wandervogel někdy počátkem 20. století. Za druhé světové války si tento popěvek na obsazených územích zvesela notovaly hordy pochodujících skopčáckých vojáků. Na tento fakt mne kdys dávno paradoxně upozornil můj vinohradský děd. Zde ukázka:
https://youtu.be/jYiqGqvuYWQ

Jo, slušná urážka VENOM.:-) Absolutně nesouhlasím.
Před chvílí mne pobavila starší paní. Šel jsem se na ní po zákroku mrknout. Zřejmě ještě pod vlivem narkózy mne oslovila "Pane faráři". Reakce má následná zcela v intencích mé podstaty.

S těmi recenzemi západoněmeckých metalových výtvorů skvělej nápad!!!

 

Mirdasm
10.07.2022 14:17

Vedle Back in Black další nahrávka kde se povedlo uplně všechno. Tolik zběsilé energie v tu dobu nikdo neslyšel a ten hlas! UDO se překonal nadlimitně! Nahráno z polského rádia a kazeta zničena nadměrným přehráváním. Jen mám pocit že remastering na CD nahrávku totálně doprasil. Chybí tomu výšky a nahrávka je "zahlušená".

 

Kelly
10.07.2022 10:54

Líp bych to nenapsal ;-) Naprosto výstižná recka- není co dodat. A v roce 1982 to byla pecka. V mém okolí jsme to poslouchali všichni a máme to rádi dodnes.

 


 

 

 

 

TOPlist