Boomer Space


Diskuse ke článku : KREATOR - Hate über Alles
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Pavlos
30.06.2022 15:44

Stray: Každý přeci jen jiné preference a vkus. Teprve čas ukáže zda si tato deska skutečně zaslouží takový hipe. Já myslím, že ne. Ovšem můžu se také mýlit.

Příznivců metalu je možná víc a víc. Tak třeba je to tím. Kdo ví. 🙂

 

Stray
29.06.2022 21:07

Za mě je album vážně takřka bezchybné.:-) Když bych měl vybrat nejslabší úsek, tak Killer Of Jesus a Crush The Tyrants, po těchhle dvou už nenásleduje žádná průměrná skladba, jen šleha za šlehou. Dlouho jsem si myslel, že nejlepší skladbou je tady Strongest of the Strong, ale teď už vím, že to je Pride Comes Before The Fall, ta nabídne opravdu nejvíc proměnlivosti.

Poslední měsíc až dva se těmhle stránkám neskutečně daří, což si vlastně ani nedokážu zdůvodnit, vlastně nikdy jsem nepřišel na to, co ovlivňuje silnější a slabší vlny. Všechno nasvědčuje tomu, že by stránky měly být méně pestré, nicméně čísla hovoří tak, že z dvouletého tápání až úpadku (kdy se to zastavilo a spíš klesalo viz covid etapa) to dnes vystřeluje na čísla o tři kila vyšší než kdy byl dříve rekord. Jsme na tisícovce denně! A přitom jsem si nevšiml, že by to někde někdo vystavoval, tím myslím soc sítě a podobný věci. Je třeba do osmdesáti soustředěnou prací každodenně udržovat svalovinu.:-) Jdu si pustit Mustaineův riff z nové skladby MEGADETH We ´ll Be Back a pohvizdovat, zní to vážně toxicky.:-)

 

Pavlos
29.06.2022 19:57

Nevím, nevím. Já bych byl střízlivější. Vyloženě špatné to není, ale že by to bylo skvělé? To ani náhodou. Jen se člověk nesmí bát toho velkého jména. Vydat takové album neznámá kapela, tak po ní neštěkne ani pes. Jedna výborná skladba na celou desku je prostě málo. Za mě tak 50 procent a našel jsem i střízlivější recenzi.
https://musicheck.cz/kreator-hate-uber-alles/

 

Prowler80
29.06.2022 10:40

Snad nejvěrnějšími novomileniálními epigony tvorby KREATOR z 80. let zřejmě tito Brazilci, výtvory vcelku solidní, vyjma otřesných obalů. Ortodoxním vyznavačům ginga jejich produkce konvenuje, nyní zřejmě již několik let v hibernaci:
https://youtu.be/2QCuwCqY8zQ

Hudební vývoj KREATOR jest jediným možným.

 

Fenris 13
29.06.2022 09:26

Výborná deska, poměr agrese/tvrdost/melodie je skvěle vyvážený (ve svém věku tam ty melodie vážně moc potřebuju!!!). A Become Immortal je nejlepší skladba Running Wild od dob Black Hand Inn :-)

 

Pekárek
28.06.2022 16:49

Souhlas, nechme Kreator hrát tak jak hrají, na vše ostatní máme MasterCard,:-), totiž jiné kapely, třeba právě Dead Head.
Takhle má vypadat hudba pro metalové masy.:-)

 

Stray
28.06.2022 15:41

LordVile: Tohle fakt už ne. Tohle už maj KREATOR dávno za sebou a ani bych něco podobného od nich nechtěl. Dnes se věnují hudebnosti.:-)

 

Lord VILE
28.06.2022 15:11

https://deadheadhhr.bandcamp.com/

 

Lord VILE
28.06.2022 15:10

Já osobně mohu doporučit poslech holandských DEAD HEAD, protože letošní i comebacková "Swine Plague" nakope 100% KREATOR prdel!Kdo by snad neznal, tak se jedná o true thrash metal kombinující to nejlepší z období KREATOR a SLAYER!

 

Stray
28.06.2022 13:31

Díky za příspěvky.

Fakt že novou tvorbu KREATOR nepovažuji za zjednodušení. KREATOR vždy byli o zběsile podaných opakujících se sloganech...vždyť to máte od nich pořád - No Reason To Exists, Betrayer, Hidden Dictator, rock´n roll Don´t Trust, to je taky štěkot pořád dokola, ale úžasnej. Za zjednodušení naopak mám alba od Renewal po Endoramu. Největší bizár diskografie se jmenuje Cause For Conflict, protože to nezní jako dobrej KREATOR, ale jako špatnej SLAYER. Divím se, že jsem tomu dal 70%, protože je to snad jediná deska, která na tenhle level asi ani nemá, tedy určitě. Když jsem to slyšel poprvé, tak jsem z toho KREATOR ani nepoznal, dnes tu desku jenom mám, ale poslech moc nezkouším, přesněji řečeno nevydržím u toho. Naopak etapu od Enemy of God do dneška vnímám úplně v pohodě, jako návrat na správnou cestu.

 

MIKI
28.06.2022 13:07

Pre mna,opet skvela recenzia.Počítať s nespútanou agresiou u pedesiatnikov asi moc nejde.Metal ako hudba má uzke škálu vyjadrujucich prostiedkov.Takže obrovské Ďakujem za takéto albumy a dvostojne starnutie metalových veličín Kreator, Iron Maiden

 

Honza H.
28.06.2022 00:05

Slabý věci Kreator nedělají,to zase ne. Laťku pořád drží hodně vysoko,ale třeba já uz nejsem ta správná cílovka. Mille prostě moc dobře ví,kudy běží zajíc,abych ocitoval klasika :) Jak píše Stray, fanoušci i po těch letech přibývají, muzika je evidentně dobře živí, budiž jim přáno...




 

Mickej
27.06.2022 21:59

Našťastie som nič moc nečakal, ale aj tak mám v ústach akúsi pachuť. Zaráža ma, že taká zásadná kapela skončila pri vidlometale dobrom akurát tak to Vizovic. Tie debilné "slogany" tomu len nasadili korunu. Prirovnanie k hnusom ako Arch Enemy, žiaľ, absolútne vystihuje tento "Kunststoffprodukt aus Nuclear Blast".

 

Honza H.
27.06.2022 17:52

I po letech mě občas straší do zblbnutí se opakující "Run Amok Run" z Hordes of Chaos. Následující album Phantom Antichrist to dorazilo milionem heavy melodií...zhruba tady někde se můj zájem o novou tvorbu Kreator vytratil.
Aktuální album mě zajímá jen kvůli produkci Arthura Rizka.
Před pár týdny jsem si dal opáčko Terrible Certainty, jó, to byla tehdy jízda :)

 

Chobott
27.06.2022 13:39

5.5/10
Bieda... Hociktora doska z 90.rokov je v porovnaní s týmto power/heavyq kolovratkom DRAHOKAM.

 

sanntrik
27.06.2022 13:30

Mam to podobné ako Michal, čo sa týka samotnej hudby tak ma doska bavi,rify, melódie,sóla, rytmika... Ale tie do kola sa opakujúce refrény ma trochu seru.7.5/10.

 

Igor Stríž
27.06.2022 11:37

60% deska je těžce kontroverzní, pro někoho best, pro jiné opak (např. metalforever) já ty power thrash kolovrátky vážně nedávám, např. titulní song nezvládám vůbec poslouchat, za mne zklamání roku ke kterému se již dlouho schylovalo. Koupil jsem 2CD japonce do sbírky, což mám radost, neb krásný jewel case mne nebude rozměrově deptat, jako ten box a stalo to 1/3 ceny. Takže třeba se k tomu někdy vrátím. Nicméně rozhodně se jedná o nejhorší desku letošního roku, z desek na které jsem se těšil. Bohužel lze říci, že kapela ztratila částečně soudnost, přitom dříve uměla vkusně kloubit melodiku i tvrdost (Endorama a zde třeba Midnight sun).

 

Michal
27.06.2022 10:41

Jedna z mála desek, kterou jsem dřív párkrát slyšel, než jsem si tu přečetl recenzi ... takže mám touhu se vyjádřit :).
Na Kreator z poslední doby se mi líbí propojení tvrdosti a melodičnosti... prostě se mi to krásně poslouchá a novinka toto jen potvrzuje.
Na druhou stranu mi trochu vadí, když najede "kolovrátek" - opakování nějakého sloganu do zblbnutí (někde jsem zahlédl, že s tím začali v Satan is real, tady to je občas taky).
Deska fajn, recenze taky, děkuji :)

 

romant
27.06.2022 10:14

Super recenze.

A deska je fakt bomba.

 

Smolik
27.06.2022 10:13

Novinka je zjevně velice rozporuplná... Mně se na ní něco líbí hodně, něco méně, opravdu bych se obešel bez skladeb jako Crush The Tyrants. Myslím, že skutečně Kreator tak trochu rekapitulují, je tady něco agresivity, něco z Endoramy, pocta heavy metalu v podobě Become Immortal, koncertní hit Strongest of the Strong, celkově se to neposlouchá zle. Pro mne ideální CD do auta, nevyžaduje to žádný soustředěný poslech. Album roku? Tak to u mne určitě ne, na to je to příliš uniformní, ploché a prvoplánové.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist