Boomer Space


Diskuse ke článku : JACK WHITE - Fear Of The Dawn
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

wuxia
29.04.2022 15:30

spajk: A tu flašku zacvakáš! Neser se do toho úřednickej, známe ty tvý metody. Obklíčíš stodolu, projedeš ji tankem a najdeš v ní hovno!!

 

spajk
29.04.2022 15:17

Jinak Wuxio, Poldové jsou sice kritikou neuznané, ale u nás v rodině je zbožňujeme a dodnes z nich používáme hlášky jako třeba: Kdo to bude platit - Gold Cock! nebo americkej úsměv.

K tématu:
Srát na Whitea, je to kýčař :-)

 

Stray
29.04.2022 13:49

Pokud to druhé letošní Whiteovo album bude na úrovni tohoto, tak spíš asi nic psát ani nebudu.

Elephant od THE WHITE STRIPES je deska takřka na 100%.
První dvě THE RACONTEURS, první dvě sólovky JW a řada dalších alb THE WHITE STRIPES bez větších problémů na 80%, u THE DEAD WEATHER jsem trochu skeptičtější, ale pořád je tam něco aspoň na 70%.

 

Marek
29.04.2022 13:00

ale chlapi, klidek
v lete ma prece vyjit druhe, folkove ladene album a tam si treba prijdete na sve (i kdyz ja doufam, ze ne;)

 

wuxia
29.04.2022 11:54

Stray: Ale kdež, jen jsem se chtěl zastat jednoho Soukupa a v nedobrém zavzpomínat na druhého a celé se to nějak zamotalo. Toť vše, jiného oumyslu v tom nebylo. No fákt, předsedo...

 

Stray
29.04.2022 11:17

wuxia: Hledím beze slova několik vteřin tvým směrem. Moc tady s těma příspěvkama tak nešermuj (neházej salta na provaze) nebo si skrz své nastavení ještě budu myslet, že se pokoušíš mě nějak shodit nebo urazit.:-)

 

wuxia
29.04.2022 10:28

A do třetice -už vím, blb se tam procpal z toho Strayova příspěvku. Tak to bychom měli páteční okénko na téma "debil v diskusním fóru". Hezký den :)

 

wuxia
29.04.2022 10:26

spajk: Omlouvám se, nevím, kde jsem tam v tvém příspěvku zahlédl toho blba??? Blb jsem spíš já, beru zpět :). Jinak ale platí vše, co jsem napsal o obou Soukupech.

 

wuxia
29.04.2022 10:24

spajk: Nahotu na prodej natočil Vít Olmer, ne Jaroslav Soukup. A mimochodem, o filmech druhého jmenovaného si samozřejmě můžeš myslet, co chceš, ale bacha s tím blbem. Blb to rozhodně není, měl jsem s ním pracovně několikrát co do činění a je to maximálně vstřícnej, ochotnej a milej člověk. Profík každým coulem.
Jiná věc je Jaromír Soukup. I s ním jsem, bohužel, měl pracovně co do činění.

 

Stray
28.04.2022 20:47

Pavel: Cajk. Měls v podstatě pravdu, ta věta se tam vyskytla jen jako symbolické podtržítko na závěr a nemusela tam být. A jestli myslíš toho z TV Barrandov, tak s pojetím self-prezentace tohohle blba jsem neměl nikdy nic společnýho.:-) Já snad budu muset začít natáčet konečně i vlastní videa, abych o tom live přesvědčil.:-)

 

Pavel
28.04.2022 18:16

Reagoval jsem hlavně proto, protože mám místní recenze moc rád pro jejich poctivost a tohle zamrzelo.
Mě se deska JW líbí, nicméně tvou recenzi / pohled chápu.
Jaromírovi i Jaroslavovi se omlouvám.

 

Spike191
28.04.2022 17:57

Ja by som sa s hodnotením nebál ísť aj oveľa nižšie, tá hudba je s výnimkou možno 2-3 skladieb absolútne nepočúvateľná, nefunguje to dobre ani ako experiment, ani ako avantgardná alternatíva. S modrými vlasmi všeobecne prichádza nestráviteľná dekadencia :)

 

Stray
28.04.2022 17:22

On ten článek visel ve skladu pár dní bez poslední věty, tu jsem tam napsal na poslední chvíli. Asi působí lacině, s tím už asi nic nenadělám. Když si někdo zvolí k recenzi album uznávaného interpreta a ví, že to nenapíše zrovna pochvalně, tak se vždycky dostává do rizika. To je normál. O to je to ale zajímavější práce - nepřipustit své sklouznutí z lana, i přestože pisatel zůstane kritický.

Dneska jsou v módě oráchlý recenze na dvě věty, z opačné strany existujou i maratónský články, který nevyjádří nic a jenom diplomaticky přežvykujou dobře známé. Osobně nechci dělat ani jedno z toho.

 

Tomáš
27.04.2022 22:50

Souhlas, první dvě sólovky byly fajn, třetí je neposlouchatelná. Experimentování se vymklo kontrole a už se to nedá označit ani za alternativu, jen prostě zvukový zmatek bez jakéhokoliv smyslu... ale pamatuju, že anglo-americká hudební média tu desku velebili do nebes pomalu jako nový The Wall nebo White Album, v seznamech nejlepších desek toho roku bylo vždy velice vysoko.

Jako obvykle při takovéto konstelaci většinou uznám, že můj vkus je velice nereprezentativní, nejsem expert a chyba je samozřejmě ve mě.
Tak vidím, že aspoň Stray je na tom někdy podobně špatně a jsme dva proti celému světu (joke)

Fear of the dawn je přece jen trochu návrat do "normálnosti", ale pořád zbytečně moc experimentální na můj vkus. Chápu, že Jack se svým renomé a historií si může dovolit popustit uzdu inspiraci a fantazii, ale nevím, prostě se mi víc líbí jeho písničkářská poloha, která byla beztak vždy docela alternativního ražení, a přitom melodická, garážová a zajímavá zároveň.

Za mě max 50%

Modré vlasy jsou možné na tom celém ještě to nejzajímavější, vypadá s tím docela úchylně, ale tak mile

 

spajk
27.04.2022 22:47

Myslíš toho režiséra, co natočil Nahotu na prodej a Byl jednou jeden polda? :-)

 

Pavel
27.04.2022 17:42

Ok, deska tě nebaví, ale "modré vlasy" v poslední větě jsou podpasovka Jaroslava Soukupa...

 


 

 

 

 

TOPlist