Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
16.02.2022 23:27

AE zkouknu a dám vědět. Já to s nima mám tak, že jsem teprve předevčírem slyšel poslední desku a dost se mi líbila. Prostě ty desky s těma holkama znám strašně málo, ale kdykoliv si nějakou pustím, kvalita tam je. Alissa je výborná zpěvačka.

 

Stray
16.02.2022 23:17


To zní perfektně, holky to stejně nakonec všechno převezmou a metal nezemře.:-) Už se taky musím podívat na nějakej koncertík - v plánu mám pár tuzemskejch akcí tady u nás, The Drain, Dirty Old Dogs, Acid Row a tyhle rokenrůlky, u Insanie bych taky zašel, ale tam se bojím narvaného sálu přespříliš svobodně uvažujících a po sále se pohybujících odpíračů...takže tam možná jedině s pátou dávkou vakcíny a třemi vrstavami respirátorů.:-))) Na ten vrchní si fixou napíšu slogan - NY/HC!:-)

Jinak z jiného soudku, už si skouknul poslední vypuštěný klip ARCH ENEMY "Handshake With Hell"? Co na to říkáš? Dle mého nejjudasovštější a zároveň nejlepší song AE za hodně dlouhou dobu. Při té pomalé pasáži po druhém refrénu, jak tam Alissa vychází z té mlhy a zpívá čistým hlasem, jako nějaká interpretka pěvecké soutěže, -> úplně akože zimomriavky! Asi na to bude někdo nadávat jako na kalkul, ale já jí to prostě žeru.:-) Zas mám chuť jít na koncert AE!! Schválně koukni na to, časomíra 4:18 ... mám v obláčku nad hlavou naprosto jediný slovo ("Vymazlená!").:-)


https://www.youtube.com/watch?v=dsuhfOD7emE

 

Pekárek
16.02.2022 22:03

Včera Between v Rock Cafe - parádní zážitek, Kytnar drtí, ale výborní byli všichni. Nocturnal Pestilence i Noisebleed v pohodě, bavilo mě, jak je to baví.:-) Vrchol? Hostovačka Dahlien, vůbec jsem netušil, jak je dobrá. Vůbec ji neznám, takže při ultrakrátké zkoušce druhého mikrofonu jsem ji považoval za nesmírně talentovanou bedňačku.:-))

 

Pekárek
25.10.2021 16:55

Kelly: Dík za pozitivní reakci. Myslím, že jdeš správným směrem:)

 

Kelly
25.10.2021 11:02

Pekárek: Elbe miluju a tak jsem pod dojmem tvé neskutečně zapálené recenze podnikl hudební výlet. Bomba!!! V životě bych nečekal, že se zaposlouchám do takové hudby. Ale je to u mě asi dáno dvěma faktory. Zaprvé věkem, kdy s množstvím naposlouchané hudby se tříbí vkus a chuť. A zadruhé jsem od října 2020 do října 2021 ve svém životě zažil dvě tvrdé lekce, které jsem zdárně přežil a které očistily mé nitro od balastu a zjistil jsem, že jsem přibrzdil a stal se více vnímavějším a tolerantnějším.

P.S. CD i dvě předešlé desky ke koupi i poslechu na bandcamp.

 


 

 

 

 

TOPlist