Boomer Space


Diskuse ke článku : POWERWOLF - Call Of The Wild
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
25.08.2021 22:25

Áno, lze iba súhlasit, Džoudemortju (moja osobná paráfráza na Babišove jazykové schopnosti).:-)

 

lord Džoudemort
25.08.2021 19:15

https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/sabaton-spirit-of-war/ .... v pátek nám tankistům začíná maratonek o tančík se Sabatonem jako posádkou :):) ... já teda čestné euroírské Sabaton vůůbec neposlouchám ... teda až na tu předělávku ruské vojenské písně Defense of Moscow ... ta je vážně masakrózní :):) ale tu by hoši nikdy sami nesložili (https://www.youtube.com/watch?v=c8XzygYF-po) ... prostě power metal je o zábavě. Jinak ještě k těm Powerwolf ... mě tam strašně chybí basa, je to takové ochuzené ... a tu novinku jsem poslouchal ve stejné době jako Helloween a ať si kdo chce co chce říká, ta novinka Helloween je dobrá a svou muzikálností vyniká právě třeba v porovnání s Powerwolfem. Takže když dávám Helloween 80-85% tak vlkodlaci jsou u mě na těch 60-70%, ale je fajn deska



 

Majk
25.08.2021 18:55

Je to tak, profesionální produkt dotažený do absolutna. Image, promo (takové prachy firmy jen tak do někoho nenasypou), dostatečná opulentnost a přístupnost pro masového posluchače. S součtu tomu v podstatě není co vytknout. Že je to komerce? Je. A?

 

Pekárek
25.08.2021 17:09

Díky za reakce. Na hodnocení zahraničních webů jsem se kouknul až poté, co jsem přišel s tou sedmdesátkou (snažím se to dělat vždy:)). Dost mě překvapil i autothrall s 80 (možná už jede v byznysu:), argumentoval nicméně jako vždy s velkou znalostí). Míň než 70 jsem tomu dát prostě nedokázal, poslech mě bavil. 60 je v pohodě, ale stejně tak i těch 80. Procenta už jsou fakt o těch preferencích, přičemž 50 by pak bylo spíš už o tom žánru než o kapele.

 

Fenris 13
25.08.2021 08:40

Skoro se to bojím říct, ale tahle recenze je takřka objektivní :-) A fakt se mi líbí termitus technikus "Disney-power metal" :-))) Já to poslechl jednou a pak smáznul, z hodnocení bych ubral, pro mně je tohle ten nejryzejší průměr. Přitom jejich třetí desku Bible Of The Beast jsem si kdysi pořídil jako originál, bohužel to co tam dotáhli k "dokonalosti" od té doby pouze opakují. Ale co, úspěch je zaručen, penízky se sypou a o placení účtů nám v době zatížené kryptofašistickým Green Dealem jde především, nicht Wahr?

 

Lord Džoudemort
25.08.2021 07:29

njn ... dík za takovou milou recenzi ... já tady vážně nechci vlkodlady obhajovat ... byť je to, díky upírsko gotickému crazy image jediná power metalová star kterou si občas poslechnu a dokonce sbírám, jelikož mne vždy zlomí ta jejich promakaná promotion, která z novinek dělá předem událost desetiletí :). Po vydání COTW se na německých webech strhla lavina 9/10-10/10 prostě oni chtějí mít svou BIG bandu, no a naopak u nás to často sklouzalo až k vulgaritám, případně trapnému předvádění se redakotra (Metalopolis, nebo Metal-forever-pepsi stone) a hodnocení za 3-4/10 Oboje mne nebaví a COTW vnímám za letních 6-7/10. Proč ne ... teď jsem se díky MetalshopTV začal seznamovat se Slaughter to prewail ... taky to není úplně můj šálek kávy, ale proč nezkusit občas lehce odbočit ... podobně tak to mám s Powerwolf

 


 

 

 

 

TOPlist