Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

boovol
30.07.2021 17:03

Ztotožňuju se spíš s Obsoletem než s Hivrisem, což asi souvisí s tím, že upřednostňuju experimentálnější tvorbu Mayhem před tou primitivnější, kde Wolfs Lair Abyss leží asi tak na rozhraní (tudíž na něm se shodnou asi příznicvi obou táborů). Daemon mi zněl zcela zaměnitelně a Mayhem na něm občas prosákl snad jen nějakým typickým Hellhammerovským přechodem. Podle recenzí se do aktuálního EPčka ani nemá cenu pouštět.

 

Hivris
26.07.2021 15:11

Obsolete: mně tahle "sázka na jistotu" sedí. Ryze současná verze tradičního norského blacku, která se oprošťuje od undergroundového marasmu. Nejsilnější je samozřejmě pořád De Mysteriis..., ale Daemon (a ABD/Kommando) je zdařilým odkazem na tuhle klasiku. Wolfs Lair Abyss je temný skvost, ale jinak si víc cením konzervativnější strany MAYHEM.

Stray: taky nechápu, na koho mají ty promo fotky zapůsobit:). Na druhou stranu pořád lepší než corpsepaint, hřebíky a palcáty

 

Stray
26.07.2021 13:52

Členové téhle kapely vypadaj čím dál víc jako příznivci nějaké krajně pravicové, nacionální či dělnické partaje. :-) Emočně vypálené a prázdné pohledy. Zkrátka "sympaťáci".

 

Obsolete
26.07.2021 13:24

Na Mayhem se mě vždy líbilo že každý jejich album je jiný.Tohle EPko je ovšem stejná sračka jako Daemon.Když si poslechnu tohle a jakýkoliv jiný libovolný album od Mayhem tak zní Atavistic/Kommando/Daemon naprosto neškodně,bezzubě,nemastně a neslaně.Nesrovnatelný s předchozím Esoteric Warfare nemluvě o Wolfs Lair Abyss nebo Ordo ad Chao který pokládám za jejich nejlepší alba.Na tomhle EPku a Daemonu je pozitivní jedna věc a to ta že jsem díky těmhle sračkám zpětně docenil Chimeru kterou jsem pokládal za jejich nejslabší věc.Ve srovnání s výše jmenovaným je to ale veledílo.Doufám že příští album bude zase trochu experimentálnější.Tahle sázka na "jistotu" jim podle mě moc nevyšla

 


 

 

 

 

TOPlist