Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Ancient_Mariner
05.08.2021 20:10

Napriek viacerym oslavnym recenziam mam z tohto albumu rozpacite pocity. Idu na to pomalsie velkolepejsie progresivnejsie ako v minulosti, co by mi vzhladom na moj vkus malo vyhovovat, ale proste to tam nie je. Pacia sa mi ich typicke songy Spectre of Extinction, Paradox, Touched by the White Hands of Death, ale aj Garden of Cyrus a Cosmic Pessimism. V zbytku albumu mi chybaju vyrazne zachytne momenty. Na druhu stranu klobuk dole, ze vykrocili z komfortnej zony.

 

Ivoš
30.07.2021 20:16

Naprostý souhlas s recenzí. Na něco takového jsem čekal od jejich reunionu. Ne že by byly dvě předchozí desky špatné (hlavně To Drink From The Night Itself je určitě takových plnotučných 75-80%), ale teprve novinka zasahuje uplně skvěle. Nebáli se jít stranou, trošku slyším The Red in the Sky Is Ours, moderní zvuk, skvělý pomalý pasáže, když přitlačí na pilu není to křeč. Lindberg skvělej vokál. The Fall Into Time je zatím skladba roku. Tohle kdyby uměla každa kapela veteránů, tak tu neběhají všude revivaly sama sebe.
Dal bych 95%

 

Smolik
14.07.2021 09:13

Novinka se Švédům velice povedla. Pestrost celého alba je úžasná, vedle jejich klasičtějších věcí zařadí třeba Garden Of Cyrus a není to nic rušivého a celek rozbíjejícího (jako například The Chant u frantíků), naopak to celé příjemně provzdušní. Jsem nadšen.

 

Stray
14.07.2021 07:09

Lehčeji?:-) Už dlouho se mě nic nepsalo takto úporně. jestli to z toho není poznat, tak jsem to zvládl. Vypsanost lze jen vydřít, přes bolest už jsem šel tolikrát. Včera jsem dokonce hrubou verzi posílal kolegům, aby nestraným pohledem ten text zhodnotili. Pořád jsem nebyl spokojen s popisným charakterem článku a jeho "levelem čtivosti"

 

gin
14.07.2021 06:59

90%. Při minulé desce už jsem si trochu zoufal, kam že to ATG směřují, ale tady to zvládli a zachovali si svou tvář. Album je pestré, tajemné, místy drtivé a přesto moderní. Pro mě zatím taky to nej, co letos vyšlo. Opět parádně napsaná recenze i když je fakt, že když tu kapelu máme rádi a tvorba se vydařila, určitě se to píše lehčeji, že ano :)
Jo a taky zvuk se moc povedl. Minule se to skoro nedalo poslouchat.

 

KrebsKandidat
14.07.2021 01:24

Za mna zatial album roka.

 


 

 

 

 

TOPlist