Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
05.11.2022 15:49

Krásné, díky! Tak hlavně, že se koncert vydařil. Budu patetický,:-) každá takováhle akce a zájem o ní kultivuje prostředí, ve kterém žijeme, což je důležité - extrémně.:-)

 

pista
05.11.2022 12:50

Včera jsem byl ve Zlíně na Anneke.Asi nikdy jsem nebyl po koncertu tak nadšen.
Krása se snoubila s nádherou.Talentovaná,velmi příjemná ženská.
Díky Pekárku za tuhle recenzi,bez ní bych se k Anneke asi nikdy nedostal.

 

Michal
29.03.2021 06:54

Poslouchám to pár dní, dnes jsem si znovu přečetl recenzi a našel jsem to tam - silné antidepresivum! Ne, že bych byl nějak zásadně v prdeli, ale i tak jsem se krásně uklidnil. Doporučuju! A díky!

 

Pekárek
24.03.2021 22:04

Fajn, že si dokázal znovu naskočit.:-) Ještě si užiješ, muziky je tam spousta a odkrývá se postupně.

 

Mr_Ropotamo
24.03.2021 19:39

Já jsem do Anneke blázen cca 20 let. Po Home, její odchod z The Gathering, jsem málem obrečel :-D. Potom The Gathering mě už nějak neoslovili a to samé Anneke. A teď jsem po xletech narazil, že vydala novinku. Lidi to album je úžasné, běhá mi mráz po zádech a chce se mi radostí křepčit. Díky autorovi recenze za tip, vinyl objednán :-).

 

Pekárek
22.03.2021 18:39

Daniel - díky za fajn doplňující medailonek.
Sam - doufám, že se bude líbit.
Jinak pokud pokud někdo zvažuje vinyl, skladem jsem ho objevil už jen u EMP, asi se docela prodává, Inside Out zas tak často dolisy nedělají.

 

Sam
22.03.2021 11:17

Podarená referencia na Plotina.
Oceňujem aj diskusiu ohľadom produkcie. Vyzerá to, že toto je presne niečo, čo teraz hľadám.

 

Daniel
22.03.2021 09:43

Mimořádnost Anneke, mimo neskutečné krásné osobnosti, je především v neexistenci hranic v její tvorbě. Neočekávaný odchod od The Gathering byl tím nejlepším, co mohlo fanoušky potkat. The Gathering bez ní rozhodně nestrádají a Sylje je skvělou náhradou, po hibernaci se opět probouzejí a dají se čekat skvělé věci. Anneke za tu dobu udělala neskutečné množství skvělé muziky, spolupracovala s kde kým. Nová nahrávka je dalším dílkem do skládačky, nepřekvapivě skvělým. Nějak nemám potřebu řešit žánr, prostě je to skvělá muzika, stejně jako VUUR. Osobně nepochybuji, že se k metalové tvorbě zase vrátí, pražský koncert byl dokonalou ukázkou, že tato poloha jí chyběla a neskutečně si to užívala. A právě při této příležitosti jsem si potvrdil, jak mimořádným člověkem je. Mimo excelentního výkonu a těžko popsatelné práce s fanoušky... stačilo jediné gesto, pohled a bylo vymalováno, po vystoupení přišla mezi fanoušky a s každým kdo chtěl si popovídala, vyfotila, objala...

 


 

 

 

 

TOPlist