Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
27.03.2021 16:58

J.Rose: Dobrej přístup. Přesně tak to má být.

Jsou lidi, který jsou sice zběhlý v tématu, vyposlouchaný, ale psát prostě neumí a člověk jim zároveň nesmí nic říct. Já to nedělal pro sebe, ale pro ně, you know? Odkrajoval jsem si ze svého času. Jednoduchá rovnice, jeli někdo otevřený, lepší se, není, zůstane na svém. Dokonce existujou článkové disciplíny (různé profily/historie), kde bych si dovedl představit, že na jednom článku bude pracovat tým montérů.:-) Vím, v našem případě je to asi extrém.:-) Nicméně jsem přesvědčen, že všechno pozitivní je hlavně o spolupráci, ty nejlepší věci (je jedno jestli psaná, filmová nebo hudební tvorba) obvykle vznikaj z kolektivní práce.

Ohledně Limy. Neskončil. Jsem s ním pořád v kontaktu a myslím, že je výborným znalcem i pisálkem. Jen prostě nemá na to psaní čas, nebo spíš nemá vnitřní burcovač, kterej by ho přinutil k pravidelnosti.:-) Jsem rád, že se zapojil a když přijde článek, rád jej zveřejním. Nikdy však nepřemlouvám, vždy aktivita musí vzejít z toho druhého člověka. Pořád tu budou jeho texty vítané. Není nikde psáno, že filmy nemůžou psát dva a více lidí.

 

J.Rose
27.03.2021 16:15

Autor si povídat musí. Obzvláště když něco chce, jde si za tím a nabízí svou práci webu, kde je práce ostatních na vysoké úrovni.

To není chvála, nýbrž konstatování faktu. Já se tu osobně s nikým neznám. Za všeobecnou oblíbeností tohoto webu, totiž nestojí veřejná popularita zdejších autorů, ale vysoká kvalita jejich článků.

To byl vlastně i jeden z důvodů, proč jsem tak dlouho otálel s nabídkou.

Jsem člověk co umí přijímat věcnou kritiku. Né proto, že bych byl splachovací, ale protože se chci zlepšit.

Na CSFD je člověk zahrabán ve spodních vrstvách šedi a pokud neleze do zadku tamější elitě, tak o něm nikdo neví.

Psát doporučení na FB mě baví a zpětná odezva je tam okamžitá. Jsem ale limitován počtem znaků a navíc vše za pár dní, mizí v propadlišti digitálních dějin.

Tady ale ne. I za 10 let se tu veškeré články budou moci dohledat. Mám rád kromě hudby filmy, rád si o nich čtu, povídám si o nich a dělím se o své poznatky. To je vlastně pro mě to hlavní. To že můžu předat svůj pohled a nebo si přečíst - poslechnout názor někoho jiného. Možná bych se ani neozval kdyby Lima své filmové analýzy sypal dál.

Budu pokračovat dokud mě Stray bude utvrzovat v tom, že to má smysl. V momentě kdy bych se zhoršil (a já vím, že Stray by mi to vpálil) tak mi zbydou dvě možnosti. Vykašlat se na to, nebo na sobě zamakat.

Tedy zpět na začátek. Samozřejmě, že si o svých výtvorech budu rád povídat a přijímat rady od někoho, kdo má za sebou hotové stohy kvalitní práce :-)

Jo, a díky za pochvalu.

 

Stray
27.03.2021 15:18

Jestli si autor nechce o svém článku se mnou povídat, je to špatné znamení.:-)))

 

DarthArt
27.03.2021 14:35

Takže závidím dál, jen se to rozkládá mezi více autorů :) Jinak přesně rozumím, co myslíš.

 

Stray
27.03.2021 13:44

:-) Já ti v té "závisti" ulevím, Darthe. Může být jen padesátiprocentní. Nadpis článku je můj, zároveň je to však jediná věc, kterou jsem tomu "pomohl" - "Přeci nechceš zazdít dobrej článek, nějakým blbým a banálním hala bala nadpisem?", přiznám se, že tyhle dočesy a povídání si s autorem o daném tématu, mám vlastně hrozně rád. Je to pro mne rituál, během kterého nenuceně zjišťuju, jestli je pracant pro náš projekt vhodným člověkem. Každé článkové jablíčko musí být co nejvíce zaoblené a vyleštěné.:-) Myslím, že vlastně skvělý debut.

 

DarthArt
27.03.2021 13:12

Skvělá práce, doufám, že jde o první díl trvalé spolupráce ;) A u některých hlášek typu "vesmírná franšíza Star Wars" nebo "hnus co vábí a paralyzuje" jsem se užíral závistí, že nenapadly mě :)

 

cyberolas
25.03.2021 07:33

Také se připojuji, mám moc rád tyhle recky...

 

Hivris
24.03.2021 11:18

Modrý samet jsem viděl asi před dvaceti lety a vnímal jsem ho přesně takhle: "jako mysteriózní a napínavý thriller":). Je čas si tuhle lynchovinu zopakovat a nakouknout trochu pod pokličku. Díky za připomenutí.

 

Pekárek
24.03.2021 08:35

Fajn počteníčko, si mi rozšířil obzory, to miluju.:) Doufám, že zůstaneš déle...

 


 

 

 

 

TOPlist