Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Adam
03.06.2023 20:53

Těším se na recku "But Here We Are". Myslím, že od minula jsme si polepšili, jen jasné hitovky úplně nevidím, ale možná proto, že klipy tentokrát vynechali. Možžná "Under You", která jd úplně jak z 3.desky. Nejslabší kousky pro mě "Nothing At All" a "Rest". Máte to podobně?

 

Tomáš
09.02.2021 21:11

Tak mám za sebou první poslech a musím říct, že příjemné překvapení. Na první dobrou bych dal 70%. Dokonce i singly se mi v kontextu alba nakonec zalíbili.

Zvukově mi to trochu připomíná album One by One, je to sice popík, ale žádný stupidní odrhovačky bych řekl.

 

Adam
08.02.2021 19:33

Souhlas. Určitě spíše slabší dílo v jejich diskografii, ale žádný průšvih jako podobný pokus o party desku Green Day - "Father of all..." . Při "Cloudspotter" mě stále napadají Nickelback a jejich songy s refrény založenými na opakování nevýrazného riffu ("Coin for the Ferryman", "Something in your mouth", "Follow You Home"...) nicméně od FF se to poslouchá lépe. S mnoha melodiemi (třeba úvodní kousek a titulní) se kapela mohla ještě více vyhrát. Uvidíme, jestli se z nějakého songu stane hit alespoň ráže "Sky Is A Neighbourhood", osobně bych to přál "Waiting On A War", "Shame Shame" mi na to přijde až moc ponurá (ač mi přijde moc fajn). Povede se jim ještě někdy natočit něco kvalit "Wasting Light"?

 

Tomáš
08.02.2021 17:19

Tož mám jí v plánu dát zítra.

Očekávání po posledním albu, a dvou prvních singlech jsou spíš nízká, tak snad trochu pozitivně překvapí.

Každopádně vytažená basa nemusí být špatná, jejích basák je vynikající.

 


 

 

 

 

TOPlist