Boomer Space


Diskuse ke článku : THE DEAD DAISIES - Holy Ground
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

down
09.02.2021 11:19

Konečně jsem se k tomu dokopal ...po odchodu Corabiho jsem značně ochladl, no a teď, jak tady čtu je to vlastně "nekapela" najatých muzikantů díky nadité prkenici toho chlápka s letadly. Napsal bych to asi takhle, Hughes si vydal svou další sólovku.

 

MichalPuchovsky
27.01.2021 15:47

Práve počúvam a dosť dobré. Cítiť ducha poslednej Hughesovej sólovky Resonate.

 

Stray
27.01.2021 11:14

Imothep: Dík za zajímavý příspěvek. To jsem netušil, že Lowy si prostřednictvím DEAD DAISIES plní sny. Jakkoliv mám WHITESNAKE rád, tak mě Coverdale taky vždy přišel docela samolibej, prostě taková primadona. Vlastně jsou divný i zdejší lidi, který maj Bílého hada mezi nejoblíbenějšími bandy.:-) Působí to tak na mě. DAISIES mě naopak přijde jako parta světoznámých rockerů, která se hraním baví a nikam se už nežene.

spajk: Skladbově ta deska není o nic lepší než ty předchozí, nazpívané Corabim, rozdílovým článkem je hlavně Hughesův hlas, který je samosebou vynikající.

 

spajk
27.01.2021 10:48

Jsem zvědav, zda to překoná můj nejoblíbenější debut se Stevensem.
Počáteční parametry jako Hughese a Aldriche by to mělo.

 

Imothep
27.01.2021 09:42

Ad první věta: jak že to ten David Lowy dělá?
No není myslím třeba za tím hledat čáry a kouzla, když si zkratka člověk zpocita jedna a jedna, tak mu to vyjde ve zcela jasných číslech ;o)
Také mě před lety zarazilo, jak mohli dat mj. Marco Mendoza a Doug Aldrich dát vale Whitesnake a usídlit se v projektu průměrného muzikanta s prakticky nulovou hudební historii a namísto hal a arén hrát v podstatě “jen” kluby.
No, když ale trochu zagooglite, tak zjistíte, ze krom toho ze Lowy trochu brnka na kytaru, tak je to velice úspěšný podnikatel.
Dead Daisies mj létají na turné soukromým letadlem(David je tuším i spoluvlastník aerolinek v Austrálii), o čemž si i mj Whitesnake můžou nechat zdát.
No a když se k tomu pripocte pro někoho možná málo známý fakt, ze David Coverdale(byť Whitesnake i jeho hlas - tedy cca do roku 2010 - miluju) byl svého času vyhlášená drzgresle a vůbec jaksi ehm “složitá povaha”, tak já přestup všech tech super hráčů(působících taky často pod frontmany s ehm “slozitejsimi” povahami) do rad Dead Daisies naprosto chápu. Protože když to velmi zjednodusim : proč se kodrcat autobusem s arogantnim kokotem, když muzu litat s partou prima kamosu privat letadlem ..... a dost možná hrát i za víc peněz? ;o)

Jinak recenze supr, na tuhle desku se tesim, protože DD si drží kvalitu. Koncert v Cajzlu v cervenci 2018 byl toho důkazem :o)

 


 

 

 

 

TOPlist