Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Louža
19.12.2020 17:07

K tomuhle albu se moc nevracím, ani nevím proč. Dlouhodobě je moje nejoblíbenější Entropia. Poslouchám jí zdaleka nejvíc z celé diskografie a mám ji v žebříčku výše než Perfect/Remedy. Připadá mi, že je tam tak nějak nejvíc hudby a je nerozmanitější a nejzajímavější. Zklamání z Pantera jsem nakonec zhojil nedávnou reedicí prvního elementu, který byl podle mého soudu remixován stejně pěkně jako Remedy Lane i když to nepotřeboval zdaleka tolik. Jestli akustické experimenty na Panterovi něčemu pomohly, tak právě tomu, že se tam Daniel naučil zvučit prostorovost a oddělit všechny nástroje. Je zajímavý že první dvě alba na rozdíl od těch dvou hlavních přelomových tím neduhem zahuhlané koulovitosti netrpěly.

 

Imothep
19.12.2020 16:56

Parádní záležitost. Tahle deska me tehdy žáky slusne prosadila na prdel a stále je vynikající. 80 procent je dle mého názoru málo, ale chápu, ze víc si schovávas asi pro následující dvě alba. Já ji mám možná na vrcholu největším(určitě v TOP3) a jasných 90 procent ... a ani 100 by mi nepřišlo nepristojnych.
Krásná doba, kdy ještě globálně vycházely klenoty a ne ten současný průměr, kterej naprosto devalvuje bodové/procentuální hodnocení.

 


 

 

 

 

TOPlist