Boomer Space


Diskuse ke článku : HEATHEN - Empire Of The Blind
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

dedek666@gmail.com
09.10.2020 00:08

Stray: 👍

 

Hivris
07.10.2020 08:02

Po zběžném poslechu souhlas s hodnocením. Na rozdíl od většiny mi vůbec nevadí ten zvuk. Lepší trochu přepálený kytary než bicí ( Iced Earth - Incorruptible). Ta heavy/power/speed/ melodika mi baví:)

 

Stray
07.10.2020 07:39

Dědek: Zrovna včera jsem Pekárkovi vytvořil v excelu kalendář realizací pro zbytek roku.:-) A pokud si dobře pamatuju, tak MESSIAH má napsaný spolu s BENEDICTION hned po ENSLAVED. Plynulost, stabilita, tempo!

 

dedek666@gmail.com
07.10.2020 01:11

Fakt dobrá recka! Čekal jsem, kdy se tu nový HEATHEN objeví a ani na chvíli jsem nezapochyboval, že by ji tento web mohl snad minout.
Poslední dobou si dávají zahraniční thrashmetalové klasiky - takové ty staré páky co se probouzejí z rodinného spánku - velkýho majzla, aby vydali fakt kvalitní materiál. Konkurence veliká, coviddoba zlá.. Pro fanouška hele jedině dobře. Zrovinka se mi doma sešly dvě naprosté old school klasiky. Novinky HEATHEN a MESSIAH. Prvně jmenovaní, tak tyhle amíky je radost poslouchat. 80% ok - s hodnocením souhlas. Švýcaři se do toho ale pustili s vervou neskutečnou. Těm jsem to sežral celý i s navijákem! Nový materiál po neuvěřitelných šestadvaceti letech. Produkčně i zvukově nemám co vytknout. Šlape jim to jak jejich kolegům hodinářům..😁 Tady bych se možná nebál ani tý devadesátky. Stejnetak jako loňský POSSESSED - klenot paar excellance!

 

Prowler80
06.10.2020 12:28

Zde bych naopak hodnotil o něco skromněji, ale autor své hodnocení náležitě odůvodnil. Zvuková ostrost nahrávky osciluje na samé hraně sluchové snesitelnosti.
Zeuss to trochu přepísk.

 

Honza H.
05.10.2020 15:02

Pořídil jsem si vinyl a při prvním poslechu jsem to musel vypnout už po dvou skladbách - určitý pasáže jsou totiž tak přebasovaný, že se nahrávka pro ten hukot v pozadí v podstatě nedá poslouchat. Nicméně z toho mála odposlechnutýho se dalo tušit, že hudební obsah má rozhodně potenciál. Proto jsem učinil pokus číslo dvě o víkendu u našich, kde je aparatura k těmhle -moderním zvukovým zvláštnostem- přece jen tolerantnější. Takže jsem to nakonec (zatím dvakrát) poslech a musím konstatovat, že se jedná o jednu z nejlepších věcí, jakou jsem zatím letos slyšel. Definitivně se uvidí po vícero posleších (tedy pokud se mně podaří překonat basový odpor:)

 

Meres
05.10.2020 11:12

Počúval som zatiaľ len dvakrát, ale zdá sa mi to akési mdlé a bez energie. Evolution of Chaos bol rozhodne lepší zásek. Trebárs to ešte porastie.

 


 

 

 

 

TOPlist