Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Louža
22.09.2020 10:29

Těším se na Fates Warning.

 

Stray
18.09.2020 09:41

Vidíš, DARK TRANQUILLITY jsem opomněl, klidně by tam být mohli. Podle ukázek se nejvíc těším na KILLER BE KILLED, FATES WARNING a ENSLAVED. Překvapivě se mi líbí ti BENEDICTION. Naopak u ARMORED SAINT, HEATHEN a DEFTONES jsem čekal od první vlaštovky víc. TYLER BRYANT je spíš pro mne neznámá a STRYPER tam mám jen jako zástupce žánru, který jinak úplně schází, jinak by je samosebou DARK TRANQUILLITY nahradili. SÓLSTAFIR, no uvidíme.

 

Hivris
18.09.2020 08:08

Těžko říct, na co se těšit nejvíc. Asi na SÓLSTAFIR a KILLER BE KILLED. U ENSLAVED zatím marně čekám na nějakou novou invenci, svůj žánr zvládají s bravurou, ale přijde mi, že už začínají bejt dost předvídatelný. A zapomněl bych na HEATHEN, kdyby to bylo trochu retro album ve stylu skladby Death by Hanging, tak bych se nezlobil:).
Jinak mimo seznam samozřejmě nejvíc očekávám Moment od Dark Tranquillity

 

/PKR/
17.09.2020 17:23

Ještě bych zmínil novinku legendárních švýcarských samorostů MESSIAH - sice jsem "Fracmont" slyšel zatím jen 2x, ale řekl bych, že po x letech velmi důstojně navázali na staré kultovní počiny !! Drží si svůj styl i zvuk (ne jako některé návraty oldschool kapel, kdy ty už ponovu zní zaměnitelně). Pro mě rozhodně velká věc... A na HEATHEN jsem taktéž zvědavý.

 


 

 

 

 

TOPlist