Boomer Space


Diskuse ke článku : ALCATRAZZ - Born Innocent
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Horyna
16.07.2020 12:42

I když znám Alcatrazz přes dvacet let, k pořízení jejich muziky jsem se dokopal až před pár měsíci. A TAK SE DÁ TVRDIT, ŽE K NIM NEMÁM ŽÁDNÝ VZTAH. Proto mne novinka až tolik nebere, ale nedalo mi to a včera jsem si přes telefon (brrr) pouštěl u telky pár ukázek z novinky. Na to, že vypadá Bonnet hodně dědouškovsky, mu to pořád pěje jako za mlada. Hudebně to taky nebylo tak špatný a jelikož se v dědkovatejch nahrávkách s postupujícím věkem vyžívám (z posledních věcí např. loňská geniální Lawtonova deska Lucifers Friend, letošní ještě lepší Wishbone Ash, políčeno je i na nové Nektar) tak do toho půjdu a hotovo. Pro mne z těch málo ukázek zhruba 75%

 

Pekárek
15.07.2020 21:02

S šéfem jsem už na něčem domluvenej:). I tak to bude s frekvencí bída. Mám toho celkově docela dost. Jsem moc rád, že nás posílil Horyna. Fakt se vše dobře čte. Dartovo retro je taky super, a to mě podobná muzika nechává dost v klidu. To samé Sicky.

Recka Alcatrazz je víc než v pohodě. Desku si určitě poslechnu. Stump byl v tyhle fázi asi jasná volba. A Bonnet je prostě starší pán, fajn, že si ještě zahrají.

 

Stray
15.07.2020 20:23

Horyna má jiné věci na práci, bičuje mne články a já prostě jen zakládám. :-)

 

Mauglí
15.07.2020 20:16

Pod vlivem naší nedávné diskuze na téma “Bonnet-kolotočář”, jsem už asi před týdnem měl nutkání navrhnout vrchnímu grémiu /čili Strayovi-vládci webu/, zda-li by recenzi na ALCATRAZZ raději nepředelegoval ze Straye-recenzenta např. na Horynu či Pekárka.
Ale jelikož jsi přímo v článku svoji averzi férově přiznal, čehož si cením, je nakonec celkové vyznění recenze pro nefanatického uctívače G.B., myslím, celkem v pořádku.
My ostatní pravověrní to holt musíme skousnout tak, jak to je, i přes tu mírnou pachuť :-)
Díky za povedenou a hlavně upřímnou recku, jsem vlastně rád, že tady vůbec je.
P.S. Digipack z MusicRecords objednán, nadělím si ho k narozkám ;-)

 

Stray
15.07.2020 19:38

Mauglí: Nějakej drzej, ne? :-) Jaký bytostně?

 

Mauglí
15.07.2020 18:56

Jelikož Stray Grahama Bonneta opravdu bytostně nesnáší, je třeba si v rámci zachování objektivity k jeho hodnocení přihodit minimálně 20%.
Takže to teď máme za pěkných 80% a my všichni příznivci nezlomného hlasového Titána G.B. se tak můžeme radovat z jeho dalšího bezpochyby skvělého počinu.

 


 

 

 

 

TOPlist