Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Japko
19.07.2020 10:54

Já jsem taky rád LIMU na CSFD sledoval (nadále sleduju), upřímně nechápu, jak časově stíhá všechny ty nejen nový filmy skouknout, OHODNOTIT, a to v lepším gardu (podrobnosti, souvislosti), než Mirka Spáčilová v běžných mainstreamových denících.
Já sice taky pekelně ponocuju, to abych neukrádal svými obsesemi rodinu o čas, nicméně už tak jsem na hraně pádu do propasti polo-spících mrtvol....
Zatím to funguje.
Možná to časem zmírním.
Budu sice frustrován, že VŠE nestíhám, ale nelze obsáhnout celosvětovou produkci.
Jak ve filmu, v hudbě, ostatní je již mimo záběr tohoto webu.

Sorry za osobní výlev, ale většina zde přispívajících tuší, o čem je řeč..

 

Stray
17.07.2020 11:05

nick Lima jsem na csfd sledoval ještě v dobách neexistence tohoto webu, třeba před patnácti lety, aniž bych ho znal, jeho hodnocením filmů jsem se docela řídil, nikdy by mě nenapadlo, že to takhle dopadne. Je to jako v dětství sledovat Gretzkyho v televizi a pak sním za patnáct let hrát v jedný lajně.:-))

 

Prowler80
17.07.2020 10:59

Zde nelze než volně parafrázovati někdejšího výroku tajemníka Vejříka:"Kapitalistickou společností lavinovitě šíří se pohodlná teorie náhody, subjektivismu a nevědeckého řízení."

 

Japko
17.07.2020 10:56

Myslím, že právě díky našim "sporům" má právě socialistický seriál nastudovaný jako nikdo... každopádně tím nesnižuji jeho rozhledy ve světové kinematografii kultovního typu... a na tohle už já nemám.. jen slova obdivu...

 

Stray
17.07.2020 10:20

Příští týden bude mít článek, bude to na film, o kterém tvrdí, že zná každou jeho vteřinu. Když sem před dvěma lety začal přispíval, zdráhal se o tomto, dle něho, nejzamilovanějším díle napsat byť jen krátkou úvahu, postupně jsem mu implantoval po telefonu cyber-brouka do hlavy a tak je dnes jasné, když by to měl někdo na net napsat, tak kurva - "KDO JINÝ?" :-)

Ohledně socialistického seriálového marasmu: "Okres na severu" zatím nechystá, nebo o tom aspoň nevím.

 

Japko
17.07.2020 09:56

Já jsem taky za LIMU rád.
On mě sem (na crazydiamond.cz) vlastně přivedl.
My si spolu, při společných setkáních, dáváme "filmovou konzultační sodu" - např. ohledně marasmu socialistického filmu/seriálu, která zde zatím moc nezazněla. Jasně, je to trochu mimo směr. Ale třeba se to změní a možná bude přeplněná diskuse.
Hlavně jsem až tady ve veřejném prostoru poznal, (ze zdejších recenzí a diskusí) že LIMA to dokáže pořádně roztočit, takže jeho "odbočky od tématu (na základě jeho velikých znalostí "problematiky")" jsou/budou nosnou silou a informačním nábojem pro všechny ...ostatně jako doposud.

Díkes.

A LIMO...těším se na další pandemonii....

 

Stray
14.07.2020 12:30

Jsem rád, že ho tu máme a že píše takto famózní filmové studie. Vše podtrženo ještě čtyřicetiminutovými telefonáty na rozhraní halucinační zasněnosti a flashbackového přemítání, co by se dalo sepsat, neviděl jsem, ale zážitky mám úplnější než kterýkoliv čtenář jeho prací.:-)

 

Japko
14.07.2020 11:48

To Stray:
Trochu LIMU znám, tak si umím představit, že mu je blízké, že nikdy nechce umět řídit auto, protože řízení auta zbavuje člověka inteligence. :-)))

 

Alda
03.07.2020 20:58

Na film jsem se chtěl podívat, a určitě se na něho podívám, a už to bylo v plánu, akorát jsem nějakým nedopatřením shlédl místo REPO MAN 1984 film REPO MEN 2010... :-)))) dobré to bylo, Jude Law je dobrý herec

 

Stray
01.07.2020 21:04

Dal jsem si to a padlo mi to do nálady. Asi zavolám Limovi, aby mi doporučil další film z osmdesatek, kde se mladý proháněj nočním La a mluví hustě. Nejlepší dialog byl rozhovor (v uvozovkách--/) prechytralyho luzra s hlavním hrdinou u popelnice kde pálil nějaký hadry, prakticky mu sdělil, že nikdy nechce umět řídit auto, protože řízení auta zbavuje člověka inteligence. :-)))

 

Pekárek
25.06.2020 22:31

Jj, vynikající článek i filmová rubrika. :-)

 

Stray
25.06.2020 21:30

Článek na film mě velmi zaujal. Nikdy jsem to neviděl, ale kdysi jsem viděl plakát odkazující na to, jako na snímek kde zní pravěká hardcore hudba prvé půle let osmdesátých. Tahle gaunerská jízda by se mi mohla pozdávat, zvlášť když postavy mluví a jednají zcela neočekávaně a tempo jede na max.

 


 

 

 

 

TOPlist