Boomer Space


Diskuse ke článku : OZZY OSBOURNE - Ordinary Man
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

Demonick
24.02.2020 17:35

Tak rozháraná doska, že to snáď ani nie je možné. Duff sa raz vyjadril, že skladby boli zložené/natočené za 4 (!!!) dni, tak to sa ani nečudujem, že výsledok je aký je.
Zvuk a produkcia si snáď ani nezaslúžia komentár a keď gitarista počas celej doby nevyčaruje jeden kvalitný riff, tak nie čo nie je správne.
Sorry Ozzy, ozaj sorry, ale max 5/10. Som smutný...
Naj skladby: titulka, Scary Little Green Man, Today Is The End, All My Life

 

Fenris 13
24.02.2020 13:15

Kelly: naprosto přesně jsi vystihl moje pocity při poslechu alba. Dozněla poslední skladba a mně hlavou proběhlo "Tohle je Ozzyho rozloučení." Navíc před pár dny v rozhovoru řekl, že je na smrt připravený...

 

Kelly
24.02.2020 12:41

J.Rose: v tvém věku nemáš na depku právo ani nárok "-). Já jsem přelomil 50 a odcházejí kamarádi a rodiče, to si teprve uvědomíš konečnost svého života. Najednou jsi tu na světě z tvé rodiny ten poslední. Smrt je, byla a bude součástí koloběhu života. Když odešel Lemmy, teprve jsem si to řádně uvědomil.

Ta deska je o vnitřním smíření - s uzavřením pozemské cesty a vykročením na cestu odchodu. Je to cítit z každé noty. Nikdy to nemůže být nadupaná fošna, jako z Ozzyho začátků. Nemá důvod cokoliv komukoliv dokazovat. To je Ozzyho deska. Ozzy se v ní loučí s pardálama i mladšími posluchači. Proto tam je Elton Johna, Slash, moderní postupy. Je to Ozzyho NASHLEDANOU a NAVIDĚNOU tam nahoře na nebeském pódiu. Tuto desku bych nehodnotil, pouze naciťoval a přemýšlel u ní.

 

Ramone
24.02.2020 11:52

Vidím a slyším to úplně jinak. Deska je skvělá a zaslouží si 90 %. Deset procent dolů je za poslední kus, který je fakt úlet.

 

J.Rose
24.02.2020 10:31

Ještě jsem neslyšel a ani nevím jestli chci. Recenze pěkná. Jak roky plynou, tak si čím dál více všímám, jak to kolem všechno odpadá. Dio, Lemmy, Bowie... Navíc jsem v tomhle ohledu docela cíťa, takže Ozzyho jednoho dne regulérně ořvu :-( Po té třičítce, se navíc smrt pomalu vkrádá i do mého osobního života. Babči a dědové, holt také nejsou věční. Docela depresivní období. Za recenzi dík, sáhnu po něčem starším od Ozzyho.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist