Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

sicky
07.01.2020 12:50

Podle mě bude zajímavej i novej Ihsahn, tohle zní dobře :
https://www.youtube.com/watch?v=xL0ZHYcuDe0

 

Vatutin
06.01.2020 17:01

Těším se na Carcass (jasná volba), My dying Bride (určitě moje srdcovka a jsem moc rád, že se zpěvákovi uzdravilo dítko a deska vznikla), Sepultura (mám Sepulturu bez Maxe hodně rád a ty dva nové songy jsou dobrý). Netěším se na Harrise, také se ptám proč? to vzniká, spíše jsem zachytil že budou noví Mejdni (i když s klasickým producentem z posledních let, takže moc nečekám, ale těším se), Ozzyho vůbec neřeším, jeho úpadek jen podtrhuje, že jede tour s Mansonem (uf jak já nadšeně v posledních dnech poslouchám jeho dávné 4 velké desky a jak strašně mě irituje jeho současnost) a někde jsem zachytil že novinku vydají ve 2020 Blind Guardian (já se řadím k těm, kterým ta orchestrální nabubřelost připomíná velké seriálové fantasy prázdno a ani jsem to nezakoupil a podle mne mají co napravovat) a že by konečně Sodom ? i když já vážně nevím, jestli jsou mi noví Sodom úplně po chuti. No to jsem se nechal unést, teď koukám, že článek řeší jen 1Q 2020 :)

 

Stray
06.01.2020 08:29

Jmenuje se to tak, protože se mi ten název líbí. To že je tento díl veden stylem napůl klípky a napůl jen zvuková stopa s neměnným obrázkem je vlastně náhoda, nápad tento díl udělat jsem dostal v pátek večer a zveřejnil to v sobotu, protože jsem věděl, že několik dní nebudu mít čas cokoliv psát a nebudou články. To že se v tomto díle nachází právě také nějaké "neklipy" je prakticky náhoda, netušil jsem, že je to problém hodný řešení.

 

Cyberolas
06.01.2020 08:03

Jen mi řekněte, proč se to celé jmenuje VIDEO REACTOR, když videí je tu minimum? Většinou je to odkaz na YT, kde je nehybný obrázek a hudba...

 

NDR
05.01.2020 23:44

Vcelku fajn tipy, neviem sa ale nijak vyrovnat s Britih Lions, Harrisovi uz definitivne ..blo?

 

Demonick
05.01.2020 15:04

OZZY OSBOURNE
- prvé dve ukážky ťažký priemer (Under...) až smutný podpriemer (Straigh...), takže tu sa zarába na jednoznačne najhorší materiál v kariére "madmana"
SEPULTURA
- tu je to presne naopak. Ako Isolation, tak aj skladba Last Time pre mňa spĺňajú tie najvyššie kritéria. Vynikajúce skladby! Dňa 7.2. jednoznačne siahnem po edícií Earbook, ktorá bude obsahovať cd + live cd + bluray s dokumentom Endurance.
CARCASS
- aj napriek silnej inšpirácií Celtic Frost je pre mňa nová skladba skutočne zaujímavá a na novinku sa preto silno teším

 

Mauglí
05.01.2020 01:10

Dle klipovky drží NIGHT FLIGHT ORCHESTRA svůj vysoký standard a těším se na ně. Letos jsou na Metalfestu, ale tipuji, že jejich set bude nejspíš někdy odpoledne a o délce tak 35-40 min, raději bych si je dal v někde klubu.

 

Stray
04.01.2020 19:46

Mě jasně nejvíc zajímají SONS OF APOLLO. Asi jediná věc z těch desíti, která je tak přesvědčivá, že uvažuji o koupi desky (tipuji že NIGHT FLIGHT ORCHESTRA spíš zklamou, CARCASS zatím song dost průměr a novinku OZZYHO pravděpodobně nechám jako jeho první desku bez odezvy), ty další věci jsem tam sice doplnil o nějakou tu oslavnou slovní čalamádu :-), ale fakt si nemyslím, že bych do toho investoval. Možná zmlsanost, ale není to moc silnej začátek roku. MY DYING BRIDE jsem úmyslně zařadil na konec článku jako druhý pilíř, protože jsem ten zadní prostor potřeboval posílit a protože, i přes všechno co na webu píšu žánrově za články, odhadoval jsem, že to bude asi věc co vzbudí u průměrného čtenáře největší pozornost. Asi bude působit blbě, když napíšu, že zdejší čtenáře znám, nebo si to aspoň myslím. :-) Mohli tam být TESTAMENT a KING DIAMOND, ale ti první zatím nemaj klípek a Bendix asi sotva vyjde do konce března. U všech těchto věcí se počítá s recenzí.

 

Pekárek
04.01.2020 19:30

Nejvíc mě zajímají Sons a My Dying.

 

Kropis
04.01.2020 19:24

Zajímavý výběr, na Sons of Apollo se taky hodně těším, ale mám strach, aby to nedopadlo jako debut. Singly super, ale celá deska mě nějak nezaujala. V očekávání mám také lednovou novinku Annihilator a únorový velký balík k 50 Kotzena 50 for 50. Jsme zvědav jestli na ploše 50 songů udrží svoji standardně vysokou laťku :)

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist