Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
02.12.2019 18:39

spajk: Díky za ohlas. Také jsem se do hudby THE BLACK CROWES obtížně dostával (a že ta snaha probíhala soustavně už od roku 1992), hlavně do alb jako Amorica nebo Three Snakes And One Charm jsem se ve své době nemohl dostat, jinak za nejpřívětivější desku považuji By Your Side 99´, na první dvě a právě tuhle zde chci napsat recenze. Přál bych si už zítra zveřejnit recenzi na dvojku Southern Harmony And Musical Companion 92´, zrovna se nořím v záplavě gospelových vln a nekonečného jižanského bulení, jsem u třetího odstavce. Bolí to, ale jedu. :-) Jasně, že Chris Robinson je hodně obtížně skousnutelnej zpěvák. :-)

 

spajk
02.12.2019 18:12

S chutí jsem to přečetl. BC mám velmi rád. Mám od nich do 2008 všechny desky plus několik koncertních DVD a CD včetně legendárního koncertu s Jimmy Page - Live at the Greek, kde se přehrávaly převážně zeppelinovské fláky. Do hudby BC se aspoň mně trochu hůř pronikalo, ale když jsem se prokousal tou záměrně nelíbivou atmosférou a zvykl si na atypický zpěv, absolutně mě jejich hudba pohltila. Na téhle skvělé desce mi kromě trochu horšího zvuku vadí jen jedna maličkost a to, že vyšla 14 dní po A Bit Of What You Fancy od stylově příbuzných QUIREBOYS a "ukradla" jim velkou část úspěchu.
Svého času jsem ujížděl na kapele CRY OF LOVE pohybující se v podobných vodách. Zakládající člen Audley Freed po jejím rozpadu přestoupil k BC. Kruh se uzavřel.
Skvělý článek na vyjímečný debut, hned jsem si ho musel pustit. Díky

 


 

 

 

 

TOPlist