Boomer Space


Diskuse ke článku : BLUT AUS NORD - Hallucinogen
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
03.11.2019 11:06

Díky, ten odkaz byl hodně pocitový. Ani nevím, jestli tě to zaujme. Líbí se mi opravdu dost věcí, které hodnotím podle toho, jak moc je prožívám:-), nejsem objektivní. Jen uvádím argumenty, proč se mi právě to a to líbí, abyste se mohli zorientovat. TON jsem si během psaní recky poslechl. Nejsou moje srdcovka, ale je tam ta jedinečnost. Co si psal, sedí. Mám je doma komplet:)

 

Mbody
03.11.2019 07:05

Cita sa to samo, naozaj najlepšia pozvánka k posluchu ;-) Toboz že si spomenul božského Pete Steela, myslím že na metalovej scéne nik už nenahradí ten jeho cynicky velkohuby sarkazmus ,ktorý mi na dnešnej scéne plnej šedivých postaviciek tak zúfalo chyba. A o jeho hudobnom výrazive počnúc prvým singlom rockových Fallout a končiac Dead again ani nehovoriac. Som vďačný za všetky nahrávky Carnivore a Type 0 Negative, ktoré sú od A po Z jednoznačným kultom!

 

spajk
30.10.2019 19:23

Když to vyšlo, doporučil mi to známej. Občas když potřebuju přepnout z hard rocku někam jinam, poslouchám dobrý black jako Schammasch, Germ nebo Aquilus. Ale tohle mě vůbec neoslovilo. Tenkrát jsem mu odepsal toto:
Tak mě to nechytlo. Dal jsem tomu 4 skladby.
Monotónní hučení úlu s lo-fi zvukem.
Čekal jsem pořádnej nespoutanej rokec a ne sterilní učesanej soundtrack k projevu Petra Fialy.
Škoda.
Tak to berte trochu s rezervou :-)

 


 

 

 

 

TOPlist