Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

J.Rose
19.09.2019 05:58

Alda: Tak o tom proslovu jsem vyjímečně věděl a je pěkné že se autor recenze zmínil. Já vím také to že Arthur Shawcross si to vymyslel. Bylo to v době kdy už ho měly vyšetřovatelé v kleštích. Byl to patologický lhář (ostatně jako většina sériových vrahů) a tím tvrzením o domělém kanibalismu, se to snažil uhrát na duševní poruchu. No nevyšlo mu to.
Není to tak detailní jako kniha o něm, ale i tak slušné

https://youtu.be/gkOOAsNx0PA

 

Alda
18.09.2019 21:57

Výborná recenze, o tom proslovu před songem č.3 jsem se dozvěděl až tady!
Hammer Smashed Face je hit jak bič, Ace Ventura je skvělý film a CD Tomb of the Mutilated je jasných 100% - kult! Patří k mým nej společně s The Wretched Spawn 2004. EP H.S.F. vlastním, leč bohužel "jen" ve verzi s jiným obalem a jen se třemi songy: H.S.F. + dva covery

 

Norr
16.09.2019 19:09

Pro mě nejlepší album od CC. Kvality "The Bleeding" nepopírám, ovšem tenkrát jsem hrobce totálně propadl a tu sílu okamžiku nelze překonat. Znáte to, je plno alb od různých kapel, které milujete, protože pro vás byly první od daných kapel, byť fandové poukazují i na jiná alba z tvorby těch kapel a mnohdy i v daleko větších preferencích, než u té vaší zbožňované desky. Takhle mam třeba "Legion" od Deicide, "Mercenary" od Bolt Thrower, "Heartwork" Carcass, "Utopia Banished" Napalm Death, pokud bych měl zůstat v ranku té tvrdší metalové části.

 

J.Rose
14.09.2019 17:43

Ehm..... v mých očích.... :-)

 

J.Rose
14.09.2019 17:40

Zcela jasně kultovní deska o tom žádná. Vrcholem diskografie CC je pro mě osobně až následující The Bleeding. Popravdě mi hudba CC přišla vždy trochu monotónní, narozdíl třeba od Morbid Angel. The Bleeding je ale tou čestnou výjimkou co potvrzuje pravidlo, alespoň v mích očích.
Recenze výborná.

 


 

 

 

 

TOPlist