Boomer Space


Diskuse ke článku : DESTRUCTION - Born To Perish
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

josef
01.09.2019 14:08

Pekárek: Jasně no mě baví spíš melodie než nářez. Jinak německá scéna má kvalitu zase proč nejít třeba DESTRUCTION to musí být maso.Četl jsem ve Sparku Galerii Titanů a Schimer na mě působil jako fajn chlap.

 

zdenos
01.09.2019 13:54

po dalších posleších mě baví tak zhruba polovina alba, a to je málo, ale bohužel poslední dobou standart. Nechci aby to vypadalo, že si nevážím legendy. Jsou to Bohové, a naživo vás rozkrájejí. Rovněž produkce a výkony zúčastněných jsou špičkové - úžasné bicí nového drummera, schmier, mike skvěle soustruží, jak je v recenzi správně napsáno. Nejvíc mě baví titulka a progres song Buthered for life.

 

Stray
01.09.2019 13:08

Novej DESTRUCTION působí jako mírný zlepšení oproti těm rutinním deskám Day of Reckoning, Spiritual Genocide a Under The Attack, na můj vkus je to ale moc odlehčenné, je to ten typ kapely, u které žádám šílenství a vše vše jdoucí na dřeň, když nářez tak nářez, když kakofonická sóla a progres, tak prostě bezútěšnej progres, nějaké speedy šimrání po vzoru HEADHUNTER může sice působit osvěžujícím dojmem, ale pouze dočasně. DESTRUCTION nejsou nějací RAGE, GRAVE DIGGER nebo RISK, DESTRUCTION jsou DESTRUCTION, kapela, kterou svého času nekousla ani řada ortodoxních thrashers a Sodomistů. Nová deska - jo, je to takové hezky učesané metalové rozjímání - 70%, slabina, od sedmé skladby už kvalita klesá a songy působí do počtu, budíček znamená až ten NOWOBHM cover. nejlepší songy - Butchered For Life, Born To Perish, Inspired By Death a Rotten. Čtyřčlenná sestava -> opětovný přínos, poslední minimálně dekádu šli zvukově a skladatelsky do kelu.

Den kdy jsme byli se Sicky na koncertě OVERKILL, DESTRUCTION a HEATHEN se prostě zapsal, jeli jsme do Brna dodávkou s Ozzym, v osmi lidech z plzně, Sickyho jsme nabrali v Praze, report z akce je na Metalopolis, odpoledne před koncertem jsem ztrávil v baru vedle Flédy, kde dávali na čt sport Viktorku Plzeň (první titulová sezóna, březen 2011) jak hraje doma se Spartou (kapitánem byl tehdy ještě Řepka), zápas to byl skvělej, jedinej gól vstřelil ještě na starém stadiónu Pavel Horváth z přímáku a Spartě jsme odskočili o čtyři body, velká sláva to tenkrát byla, ale moc se od té doby nezměnilo, i tehdy i dnes bych dal přednost koncertu svých favoritů před důležitým fotbalem. Samotnej koncert byl špica, ale přestože DESTRUCTION předvedli masakr, mám za to, že OVERKILL byli ještě lepší, ještě větší masakr - muzikantsky vyšší liga.

 

Pekárek
31.08.2019 22:21

Moc hevík:)Poslední Kreator jsou výborní a já jim nic nevyčítám ani nemohu:) Dělají to s noblesou. Poslech jejich posledních dvou alb si určitě dokážu užít.

 

josef
31.08.2019 20:46

Pekárek : Musí říct docela mě to překvapilo. Jasný německý thrash metal jako vyšitý, ale Kreator jsou podle mě lepší jasný pro tebe bude asi poslední deska moc heavy.

 

Honza H.
31.08.2019 13:40

Pro pořádek hlásím,že jsem v tom Brně byl taky....a na Destruction jsem koukal se spadlou bradou :)

 

Pekárek
31.08.2019 13:35

Fajn.:) Každopádně je alespoň zkus

 

josef
30.08.2019 23:01

Pekárek: Skvělá recenze ty si dobrý v tom, že píšeš o muzice kterou vůbec neposlouchám, ale stejně se mi čte skvěle díky.

 

Pekárek
30.08.2019 20:19

Já těm lidem nelžu:)

 

sicky
30.08.2019 16:08

V tom Brně jsme tehdy byli se Strayem taky a musím potvrdit, že jo :) Destruction byli tehdy fakt mazec. Neskutečný nasazení plus super zvuk. Těším se na ně teď 21.9.(hrají opět s Overkill :)

 

Pekárek
30.08.2019 06:22

S těmi snaživými Řeky se vypořádám příští týden:). Upřímně, kdybych je natvrdo srovnával s Destruction, nedopadlo by to pro SA vůbec dobře, a to z principu, ale třeba překvapí.

 

Demonick
29.08.2019 23:06

Od parádnej Inventor Of Evil asi najlepšia doska DESTRUCTION, ktorí posledné roky skladateľsky dosť tápu a vydávajú jeden priemerný album za druhým. Titulka je už dnes koncertný hit ako prasa! Taký riffový nával sme tu nemali roky. Nad 70% to však u mňa proste nepôjde, keďže omnoho viac ma momentálne baví novinky SUICIDAL ANGELS. Jednoznačne odporúčam.

 

Honza H.
29.08.2019 19:22

Kvalitní reklama na kvalitní produkt...alespoň na mě zabrala...jdu loupat ten banán :)))

 


 

 

 

 

TOPlist