Boomer Space


Diskuse ke článku : SLIPKNOT - We Are Not Your Kind
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

sicky
27.08.2019 12:21

Stray: Jak co. Nemusí to být vždy nářez. Třeba Opeth (anebo poslední Enslaved) mají opulentní produkci a líbí se mi. Anebo třeba ten posl. Soilwork taky není marnej. Nevím, je to o pocitu, jaký z toho mám.

 

Stray
27.08.2019 11:14

Sicky: Já jsem si to myslel. Ty prostě nemáš rád špičkové produkce, jde Ti o to, aby parta nastoupila do studia a intenzivně to tam prostě namrdala. :)

 

sicky
27.08.2019 11:06

a ještě dodám, že se mi nová deska Slipknot nelíbí. A částečně proto, že se mi zdá místy dost taková vlezlá, melodická,...dědkovatá :)) Možná je to tím, že místy z toho až příliš slyším Stone Sour, což je komerční sračka, kterou úplně nesnáším. Slipknot jsem měl dřív docela rád, ale týhle jejich bokovce se mi pohled na ně dost zošklivil :(

 

Stray
27.08.2019 10:57

Konnie: Díky, opraveno, jsem rád že recenze aspoň trochu navnadila.

Sicky: hele, plác jsem to jako že by to bylo zajímavý a taky mě ta myšlenka pobavila, ne že budu jezdit po krajině s kufříkem a stůj co stůj vyhlížet talenty. :-)

 

sicky
27.08.2019 10:54

Stray : nějak mě neštymuje, jak chceš dostat metalovou omladinu na web, kde frčí převážně starší věci anebo seriály typu Arakain, Destruction, hairmetal, apod.. :) To je jako kdyby na Radiožurnálu začali hrát drum´n´bass :)

Já samozřejmě podobnou snahu vítám, nicméně si myslím, že metalová new generation na nějaký písemnictví není. Oni ani nic nečtou, natož aby psali :) Ale třeba se pletu..

a btw, ta věčná asociace Slipknot a metalový děcka :)), vždyť tak kapela hraje 20let (dýl než třeba Mastodon..) a Coreymu je 45.. ale protože maj masky, tak jsou teda pro děcka, nj..:)

 

Konnie
27.08.2019 09:40

Stray: Wow! Tak tohle mě hodně příjemně překvapilo! Produkce téhle kapely mi připadala vždy trochu samoúčelná a ten fanouškovský boom sem moc nechápala, ale tohle... to sem nečekala. Díky téhle recenci (a následným poslechem alba) možná změním názor .-) Má to spoustu nápadů, člověk se u toho ani na chvíli nenudí, Taylorův výkon je neuvěřitelný... ani k tomu nepotřebuju ty masky. Nedokážu najít lepší slovo, které by to vystihlo než ŠŤAVNATÝ!
Díky moc za recenzi, jen si oprav ten překlep v druhým odstavci: u slova umně Ti uteklo n. Jinak Super!

 

Vatutin
27.08.2019 08:35

:) jo je to příjemná představa, taky bych to nechal plynout :) ... mám fakt rád když zapnu noťas a můžu kouknout na tyhle stránky a najdu tam, tu a tam, i recku se kterou souhlasím :), nebo seriál který nadchne .. a za to fakt dík !

 

Stray
27.08.2019 08:10

Víš co, já bych bral, aby tyhle stránky šly v nadcházejícím období cestou většího množství recenzí nových alb, věcí z tvrdší scény, tak jako tomu bylo první tři roky. Seriál KING DIAMOND určitě nevylučuju, rád bych si ho napsal sám, ale už nebudu nic a nikoho někam posouvat a dělat si nějaký plány. Prostě to nechám plynout, vlastně je docela příjemná představa, že ten web prostě zůstane takhle ještě deset let, a když prostě budu mít chuť něco si napsat, tak to napíšu. Tenhle rok mě potvrdil, že progres a konjunktura se nevyplácí.

 

Vatutin
27.08.2019 07:37

jj já to s tím agentem myslel na první dobrou :) co mne v rychlosti napadlo, taky jsem těch alb měl více ... určitě spiritual po leprosy, bylo na stejné úrovni s agentem. Asi fakt agent a spiritual byly pro mne desky který jsme vyhlížel nejvíc. No a jelikož hodně jedu ve všech odnožích gothic rocku a doomu, tak třeba draconion times po icon, bylo by toho mraky a je to dobře, patří do mojeho života a nikdy bych to nevyměnil :) ... jinak ty děti ... fakt mne to těší ... teď syn začal zkoumat Korny (novinky já se dost děsím :) a to fakt podrobně a paradise lost ... vůbec nefunguje, že by ho začalo bavit něco co mu nadhodim, vždycky to někde vyjutubuje a pak přijde a řešíme to :) ... Ti Tool budou mít klasické CD, přesně s tím tracklistem co je na newalbumreleases.net, ta divno edice bude mít download, kde bude o dvě skladby víc. Jen jsem nepochopil jestli ta divno edice bude obsahovat i fyzické CD. Jo a mlaďoši ... bude to těžké :) ... vedl jsem u nás v práci novinářský kroužek, ale byla to katastrofa, MSD (malé smradlavé děti :) ) mohla cokoli,psát o hudbě, filmu, cestování, škole, tvořit komix, kreslit obrázky ... přihlášených jich bylo mraky ... ale do všeho se nechaly strkat, naše dementní školství ve stylu EU / SSSR je neučí vůbec zaujímat názor, pro něco se nadchnout, bylo to mdlý, nakonec jsme zvládli jeden školní rok vydali 4 čtvrtletníky (které jsem z větší části dopsal sám a ještě je musel chválit, jak to bylo super :) a pak jsem se v klidu vrátil ke své analyticko / ekonomické činnosti :) ... ale abych nebyl depkař ... i díky třeba těm Slipknot bych řekl, že jo, žije to :)

 

Josef
26.08.2019 16:38

Stray:Výborná recenze a podle mě nejlepší deska Slipknot o tom není pochyb(Iowa mě nikdy nebrala). Mě baví jak kapela opravdu vyrostla jak skladatelsky tak i v počtu fandů.

 

Stray
26.08.2019 16:34

Svého času jsme prožívali vydání Černého alba od METALLICY, čekalo se na to tři roky, zrovna ty tři roky na začátku kterých jsem propadl metalu. Svého času se hodně prožívala vydání alb jako Countdown to Extinction, Seasons In the Abyss, Arise, Coma Of Souls, Painkiller, pravda Agent Orange taky. Je to už jedno, u SLIPKNOT mám podobný pocit, že nad tím matrem ať už radostně nebo nervózně přešlapují miliony děcek. V současnosti není metalová kapela, která by tak táhla, když v současnosti vyjde METALLICA - už takový přirozený rozruch nezpůsobí. Stran generace tvého 14letého syna - to jsou přesně lidi, který sem potřebuju dostat :-), takže tu potřebuju houf hladových pisatelských dobrmanů, co budou věkově pod pětadvacet, který sice nebudou mít historický znalosti, ale budou sledovat dění v extrémnější hudbě, nové desky a turné. TOOL - doufám že chystaj i normální formát cd, nevíš o tom něco?

 

Vatutin
26.08.2019 15:48

jj parádní deska .. je zvláštní jak jutube_generace mého 14y syna prožívala vydání, hodně mne to bavilo :), tak nějak já se těšil na agenta orange po persecution mania a deska je to vážně skvělá. Jen je divný že evropská edice neobsahuje all out life, skladbu která cestu k WANYR zahajovala, tak jsem koupil japonce, kterej ji má. Od včerejška si užívám TOOL a ač jsem si myslel, že ty Slipknot to nedá, tak já nevím, je to samozřejmě úplně jiná hudba, ale též pecka, těším se tu divno limited edici, prostě léto je dost fajn.

 

Kachna
26.08.2019 11:09

Slipknot prijemne prekvapili, ich najviac experimentalny album IMO.
Dlhsie sa dostava pod kozu, ale o to viac drzi :-)
Super!

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist