Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
25.08.2019 09:42

Mě se ta videa líbí všechny. Kluci se v Americe dokázali osamostatnit, jedou si svou cestu, leccos poznali, domluví se perfektně, rozhodně respekt, pokud je to pro ně lepší než český pivo, knedlo zelo a výlety po jehličnatém lese, pak jsou na správném místě. Týpek co představuje žebříček nejlepších neznámých glam-metalových kapel je neuvěřitelnej, včetně těch kouřových skel, co má na nose, podle mne mu ten text musí běžet před očima na nějakém čtecím zařízení, není možné aby takhle plynule mluvil takovou dobu z hlavy, baví mě!:-) TYLER BRYANT i RYAN ROXIE mě určitě hudebně zaujali, určitě si je občíhnu.

 

DarthArt
24.08.2019 22:27

Tenhle seriál je skvělej, člověk se podívá na spoustu věcí, který by ho jinak minuly. I když mu trčej pod nosem - už tejden se mi na YT v nabídce objevuje video s těma dvěma dementama, co choděj po obchodě s kytarama, vyjmenovávaj ceny a frajeřej jaký jsou znalci. Ten jeden tam vždycky něco zašmrdlá, úplně beze smyslu a zas zopakuje kolik to stojí. Doporučuju kouknout ještě na jedno video těchhle dvou - ten krátkovlasej představuje někde u bazénu toho dlouhovlasýho, vychvaluje ho jako poloboha, naprosto mimořádnou osobnost, co pracuje pro světový celebrity (neřekne jaký) a čtvrt hodiny ho ohazuje superlativama, aniž by člověk pochopil proč. A do komentáře pak napíše, že ještě zapomněl, že ten dotyčnej je vegan.

Něco za tím snad je, ale já to vůbec nechápu - uznávám, že jsem asi stařec, ale kdo mi to vysvětlí, obdrží tričko se Sandkokanem nebo jinou hodnotnou cenu. Nebo jsou to fakt jen dva pitomci co se tvářej americky (v Americe)?

Jinak Spajku samozřejmě pokračuj dál, tohle je dobrá rubrika.

 


 

 

 

 

TOPlist