Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
20.06.2019 05:21

Říkám vyhraněné názory, protože mě to tak přijde vtipné a je to jediný způsob jak rozstřílet ignoranty a uniformisty. Tak silný vztah k nosičům fakt asi nemám, ale představa podobného průběžného prodeje je zajímavá. Nechtěl bych se dožít stavu, kdy nebudu mít chuť se s nikým bavit, ani cokoliv z té své hudby poslouchat.

 

Kelly
19.06.2019 23:11

Stray: Brát sportovně jsem myslel, že nemám tak vyhraněné názory a tak strašně silný vztah ke každému CD. Někdo nedá z ruky žádné CD, i když ho neposlouchá, já už tvrdě prosívám a sbírku ladím dle MÉHO ouška. A čím jsem starší, tím jsem otevřenější hudebním žánrům, které jsem třeba nikdy neposlouchal (viz. tvůj projekt hair metal). Ale zdaleka ne všechno, co se líbí tobě z daného žánru se líbí i mě. A tak si vybírám. Ale je super, když sáhneš do své sbírky a podle nálady vybereš kapelu a máš tam vždy jen to, co máš rád :-))) A popravdě se dá říci, že doplňuji spíše starší kapely než úplně nové.

 

Stray
19.06.2019 22:28

Já to album budu chtít s dotyčným kupcem opravdově prožít. :-) Vyměňovat si názory, občas srknout ze sklenice. Nechci něco jako "Dědku pošli cédo a naser si." :-))) Ostatní je prázdné tlachání, včetně mé otázky, zdali "brát to sportovně = nerespektovat pravidla"? Lidé co jim je všechno šumák obvykle ve sportu moc nebodovali, pokud mě paměť neklame, já bych pravidla sportu nejradši aplikoval i do kultury! :-)

 

Kelly
19.06.2019 21:20

Stray: :-)))))) Ty jsi pravý srdcař, já to beru více sportovněji. Fotku s kupcem a popití nepotřebuji ale když to neposlouchám, snad to udělá někomu jinému radost :-)

 

Stray
19.06.2019 16:10

Já vím. To je sice hezký že koncertují, ale já každý comeback považuji za zpečetěný až když vyjde deska. Nemám rád takové ty "fungující kapely", co deset let občasně koncertují, ale nic nevydají, nebo lépe řečeno, nemám rád tenhle způsob fungování. Navíc HELLACOPTERS současnosti jsou jiná kapela než v nejlepších časech, vedle Royaleho zůstal jen bicman a klávesák, kytarista z nejslavnější sestavy Robert Dahlqvist je bohužel po smrti (40let), v roce 2017 utonul, když dostal v koupelně epileptickej záchvat a baskytarista Kenny Hakkansson odešel už během prvního roku po znovusjednocení. Nyní tam s Nickem hraje Dregen na kytaru (z BACKYARD BABIES), kterej nahrál kytary už na první dvě alba, no a basu zastává ten týpek od IMPERIAL STATE ELECTRIC, což je původně basák od THE DATSUNS (kapela, kterou jsem viděl v Mnichově v předprogramu THE HELLACOPTERS už v roce 2002, což byl asi můj vůbec nejpamátnější výlet do Německa). Díky za info.

 

Smeth
19.06.2019 09:14

Tak Hellacopters znovu hraju, minimalne live...
https://www.youtube.com/watch?v=bMK0R7jdKrQ

 

Stray
19.06.2019 06:28

Vím co myslíš, ale pořád ještě to nevylifrovávám jako vy.:-) Vždyť mám tyhle stránky, já bych měl poslouchat novou hudbu. Pořtád kupuju jako svině, už mám od ledna zas tři dvaceticédový komíny, který nemám kam dát, tak je mám na polici před jednou z řad CD. Spíš jsem to myslel tak, že už nepotřebuju poslouchat kapely, co si stejně nikdy nekoupím (takovej ten KATAKLYSM, SIX FEET UNDER, CANNIBAL CORPSE, CHILDREN OF BODOM, bla bla, prostě drsnej mééédl po roce 1995), ale rokenrůlek, ten jako jó jó, já jsem schopnej začít naposlouchávat diskografii Eltona Johna. :-) Nicméně stav do kterého jste se dostalui u mne určitě přijde, ale to si během toho prodeje budu muset na pět let pronajmout malej coffee shop, seřadit všechny nabízená céda do polic přes celou zadní zeď a s každým novým kupcem si nejenže to jím vybrané cédo naposled poslechnu, ale dám si i nějakou dobrůtku (tím myslím kafe, pivko nebo věci tohoto způsobu). Teď jde o to, jestli by to bral ten dotyčný, mě by to nevadilo, ten kamion hudby budu prodávat dekádu. Začnu asi až s nástupem do důchodu. :-) Vždy poslech, popití, fotka s kupcem.:-) Zajímalo by mne, jestli tohle ještě někdy půjde realizovat (myslím lidsky, ne organizačně). :-)

 

Kelly
18.06.2019 19:27

Stray: Ano něco podobného už delší dobu s kámošem Blackmoonem děláme - zužujeme svojí hudební sbírku a necháváme si jen to, co je našemu srdci nejbližší. A to i tím stylem, že se mi např. z celé diskografie nějaké kapely líbí jen některé desky - ty si nechávám a zbytek jde nekompromisně do světa. A je to úleva, poslouchat jen to, co zbožňuji. Každý k tomu dospěje věkem a roky poslechu.

 


 

 

 

 

TOPlist