Boomer Space


Diskuse ke článku : RAMMSTEIN - Rammstein
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

Didi
24.07.2019 15:05

Podle me Rammstein jeste nekonci, 3-4 roky si odjedou soucasnou Tour a pak jeste vydaji jednu desku, ktera uz ale bude opravdu posledni a rozluckova.

 

KrebsKandidat
14.06.2019 23:28

Ma kapela pravo povedat: "Vdaka, stacilo"?

Deustchland je Rammstein v najlepsej forme. Rammstein so vsetkym co sme mali radi, teda, co som mal rad dvadsat rokov dozadu, plus ci minus. Ostatne...

Tak pani koncia, skoda, ze nemali tolko odvahy skoncit jednou piesnou.

By som povedal, lepsie ako "Last Supper" v XL ponuke, ale to sa este uvidi, ako dlho bude kerozin horiet.







 

Fenris 13
03.06.2019 09:06

Nová deska roste, teď bych hodnotil 7-8/10. Momentálně mi v hlavě asi nejvíc rotuje diskoška Auslander. Jediná skladba, která mi až tak nesedí je Sex, ale zase mně baví tím, že když si člověk odmyslí němčinu a tvrdé kajtry, tak mu z toho vyjdou Depeche Mode :-) A taky mně zarazila jedna věc - jak se Til Lindemann za ta léta naučil doopravdy zpívat :-) Z deklamování a přísného kázání se stal skutečný zpěv.

 

Stray
01.06.2019 23:57

Zrovna jdou zpraženou unavenou chůzí zástupy vikingů z Metalfestu okolo mého bydliště. Zítra čerstvoučkej nastupuju na jednodenní vstup od ALMANAC možná až od DEATH ANGEL, to už budou všichni zmožený maratónem a úžehem.:-) Jinak dneska jsem povečeřel v Ravenu a vedle mě seděla německá metalová rodinka (otec, matka, dvě malý děti), tak jsem jsem je během občasného prohlížení netu na mobilu a v souvislosti s ukončeným poslechem novinky RAMMSTEIN oblažil dotazem, co znamená v jejich jazyku slovo Puppe (ačkoliv jsem si to mohl najít). měl jsem za to, že miminko, ty vole mimi-puppe páč se mi to zdálo jako cool a oni mě řekli, že panenka, figurka atd., už jsem neměl sílu jim pracně posunkově vysvětlit, že náš fotbalista totožného jména jim dal na Mistrovství Evropy v roce 1976 toho památnýho góla, je to tu na pohodu, na Metalfest už jezdí strašně lidí z Deutschlandu, hm, takových lákadel. :-) Sasíci jsou cajk.

 

josef
01.06.2019 20:54

Já si to album znova pustil a Auslander to je hymna jako svina a mám ji jako budika to mě vždy probudí.

 

Stray
01.06.2019 20:49

Hlavně to tady, prosím vás, zase nezačínejte rozebírat navážno. Dík. Říkám to hlavně z toho důvodu, že tu většinou mluvím v diskusích s nadsázkou, což se dá blbě poznat člověkem, co jen čte a kterej mě nikdy neviděl, aleje fakt, že úspěchy německých zelených by měly být ztrestány nejtvrdším možným způsobem. mě se prostě příčí představa RAMMSTEIN jako rozplizlé, myšlenkově otevřené, liberální a internacionální grupy, já toužím po přísných a zlých, říšských RAMMSTEIN. Takovým chci fandit!:-)

Ta nová deska není podle mne zas až takovej průser. Podle mne je tak na 70%, ale s nějakým pátým poslechem mne vyloženě nezaujala snad jen skladba Sex, je pravda, že je tam dost takových těch rozvláčnělých songů, ale maj zas vcelku melodickou stavbu a celkově jistým způsobem dokáží oblažit. Jasně že to asi nebude úroveň prvních pěti řadovek, tu šestou jsem nikdy neslyšel, ale vzhledem k tomu, že jsem o Ich liebe alle da, nebo jak se to jmenuje, nikdy v pozitivním kontextu neslyšel, předpokládám, že album s hymnama jako Deutschland, Radio, Auslander, Puppe, Zeig Dich, Was Ich Liebe, Tattoo..., asi nebude slabší.

 

josef
01.06.2019 20:20

Singl Deutschland se dá vyložit různě. Já si četl překlad textu a nic nacionální v něm není.Já to chápu tak, že jsou hrdí na Německo, ale zároveň ví o jeho minulosti a chtějí jí připomínat.

 

Stray
01.06.2019 19:45

To dává smysl vzhledem k množství všech těch mravokarnych organizací a podvracecu spolecnosti, co žije v blahobytu a živí je. Být Němec tak přímym co to jen jde.

 

DarthArt
01.06.2019 19:14

Deutschland je podle mně hlavně reflexe toho, že Německo absolutně neví co s vlastní minulostí a jestli maj Němci mít sami sebe rádi nebo se nenávidět.

 

DarthArt
01.06.2019 15:44

No já jsem narážel hlavně na takový ty zeleno-marxistický party, co řáděj hlavně na univerzitách. Řekneš, že neexistuje třetí pohlaví a už tě ženou.

 

Stray
01.06.2019 10:15

Jo? Pro mne je to především zábavná chytlavá hymna. Nejvíc se mi líbí sousloví (netuším jestli to píšu správně, německy neumím) "Herz in flamen", což tuším že znamená - Srdce v plamenech! Dobré, hodně dobré! :-)

 

Vatutin
01.06.2019 10:00

ja nevim, kontext toho songu je dost nejednoznacnej (mírně řečeno), dost osudovej, rozhodně bych to neviděl na zvedání pravaček, řekl bych, že nacionalismus v tom není, deutschland symbolizuje civilizaci, skladba / video pak její, nyní již, spíše neodvratitelný zánik (pro někoho) / změnu (pro druhého). mozná někdo bude zvedat pravačku, možná nějskej svazák šmírovat, ale u hodně lidí vyvolává deutschland spíše pocit podivnýho tlaku a otázek. u mě určitě 😉

 

Stray
01.06.2019 08:55

https://www.youtube.com/watch?v=PH4ugbzpCC8

Song je asi až od 6:00 toho videa, hm dobrý, ale čekal jsem, že se budou víc vystřelovat a přímit pravačky. :-)) Myslím, že se diváci hodně držej, asi strach o kterém psal Darth.

 

Stray
31.05.2019 17:38

Vatutin: Mluvím o vrcholném období MM. Od 2005 je to na nic, to je jasný. Srovnání utvářím mezi kapelami totožné generace na základě jejich nejlepších děl, při srovnání nejlepší desky MM tedy Mechanical Animals s nejlepším od R+ řekněme Mutter, jsem na straně MM, a platilo by to i u dalších zhruba čtyř nejkvalitnějších desek. Mezi námi, oni od té doby co šli MM do prdele, R+ také kvalitativně zrovna nezáří.:-)Ale publikum jim raketově roste.

 

Vatutin
31.05.2019 17:33

manson ? ja nevim, možná kdysi davno, hollywood, mechanical anm, asi jo, ale posledni roky za mne troska. Korn určitě ve všech mutacích, zrovna dneska, jsem R+ s Frantu Štorma s J.A.R. doplnil jejich poslední řadovkou a řikal si, že už je na čase ! Slipknot je generační věc, můj 14Y synek je dost může, spíše neví proč, muziku řeší výhradně na youtubu, voni vypadají “hustě”, celkem to mám naposloucháno, za posledních 20Y bych je nadřadil mansonovi, ale .... jináč R+ to je jiná liga 😉 mám je fakt rád, dávný koncert k best ovce made in g, povazuji za parádní. lehce kontroverzni klip k auslanderovi je opet trefa 👍

 

DarthArt
31.05.2019 17:03

Pravda, ta němčina. V Gelsenkirchenu se skladba "Deutschland" fanouškům nepochybně líbila, ale tipoval bych, že se radši krotili a nenápadně koukali kolem sebe, aby je někdo neobvinil z nacionalismu a nebo je nedejbůh neviděl spolužák z univerzity, že křičeli "dojčlant". To by si je pak svazácká komise mohla předvolat na kobereček.

 

Stray
31.05.2019 16:52

To je velká pravda, ten prostor, který vyplňují, je ohromující. A to nemyslím jen na fanouškovskou základnu napříč styly, ale také na nejlidnatější oblast Evropy mluvící jejich mateřským jazykem. Přál bych si vidět co s plným stadiónem v Gelserkirchenu udělal song Deutschland, ...:-)) Vždycky mě umělecky byli blíž MARILYN MANSON i KORN, ale po stránce popularity je Němci definitivně převálcovali, nic se nedá dělat. Mě třeba mnohem víc udivuje nesmírná popularita SLIPKNOT, kterou si prostě neumím rozumně vysvětlit.

 

DarthArt
31.05.2019 16:41

Rammstein budou vždycky na vrcholu popularity, už díky tomu, že (a nevím, jestli cíleně) na scéně obsadili volný prostor s obrovským potenciálem - jsou (nebo byli) tvrdí, hodně tvrdí a přitom se k nim může přihlásit i třeba mládež z diskoték a nepřijde jim na tom nic divného. To je potenciál, jaký se nikdy nevyčerpá.

Opačnou otázkou ovšem je, jestli ty naše velké hvězdy minulosti nejsou pořád tak populární proto, že nová generace prostě na všechno sere a nic nepřináší. Vždyť probůh R+ měli nejlepší tvůrčí období před dvaceti lety. To je časový úsek, za který se v sedmdesátých a osmdesátých letech vystřídaly tři generace geniálních kapel...

 

Stray
31.05.2019 15:32

RAMMSTEIN se zdají být na vrcholu popularity (viz.video). :-) Tenhle song se mě taky časem dost líbí, celkově bych to s novou deskou viděl tak na šest dobrých věcí a zbytek nic moc. Podle mě jsou fakt asi nejúspěšnější evropskou kapelou posledních minimálně dvou dekád.

https://www.youtube.com/watch?v=yUjUvyvstSQ

 

DarthArt
29.05.2019 22:54

Lytch: Jo jo, jasně, takhle přesně to bylo. Teď se mi to vynořuje z mlhy zapomnění. Díky moc za osvětlení.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist