Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Valič
06.05.2020 10:26

Nejvíc mě zklamali ti 3 z pekla. Kvůli vážnému zdravotnímu stavu Sida Haiga (R.I.P.) musela být jeho role seškrtána na pár vět během úvodních minut a ve zbytku filmu byla jeho postava narychlo nahrazena celkem nevýrazným psychopatickým vidlákem, kterého ztvárnil Richard Brake (v předchozím Zombieho filmu „31“ byl ale v roli extravagantního nájemného zabijáka celkem přesvědčivý). Nevýrazný je ostatně celý snímek a já si z něj po týdnu už nepamatuji téměř nic (a tentokrát to opravdu není mou pokročilou sklerózou). Jediné, co mi utkvělo v paměti, jsou scény ze závěrečné přestřelky, ve kterých paní režisérová v obří indiánské čelence střílí lukem členy mexického gangu. :-)

 

Valič
05.05.2020 23:22

Nedávno jsem si konečně udělal čas na poslední tři Zombieho filmy (The Lords of Salem, „13“ a 3 from Hell, což je volné pokračování Vyvrženců pekla). Podle očekávání se opět jednalo o zvrácené dekadentní chlívárny plné samoúčelného násilí, což by mi zase až tak nevadilo. Problém byl spíš v tom, že s výjimkou několika povedených scén mě ty filmy skoro vůbec nebavily. Potěšilo mě snad jen to, že do všech tří obsadil rejža svoji starou. Pokud by někdo nevěděl, o koho se jedná, je to tahle paní:

https://www.youtube.com/watch?v=WVulL_kvXMQ

 

down
22.05.2019 09:28

Sid Haig - Leoš S.:) si zahrál jednoho z nejnechutnějších hajzlů, jaké jsem kdy ve filmu viděl ...nedávno jsem narazil na Zombieho animáč, el Superbeasto, taky stojí za zkouknutí.

 

Cyberolas
22.05.2019 07:14

Závěrečná scéna se zapsala zlatým písmem do historie žánru, přitom má náladu spíše road movie, jak píšeš. Ten film nemá slabou chvilku a ta krásná posedlost 70 léty je taky skvělá. 100%

 


 

 

 

 

TOPlist