Boomer Space


Diskuse ke článku : MISERY INDEX - Rituals Of Power
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Subeer
02.04.2019 13:58

Jó super, díky..jsem rád, že tě to nezklamalo, tak nějak jsem si to představoval. 50 minut tohodle nářezu je celkem rozumných. Jinak toho grindu už hnětají pomálu, spíše jen přísada, která tuží ty rychlejší party..

 

Honza H.
02.04.2019 13:10

Stručně ke koncertu: Návštěva byla více než solidní, sál zaplněnej (odhadem 150 - 180 lidí), ale nebylo to úplně tělo na tělo, dalo se dejchat :) Předkapely skvěle zvučil domácí zvukař (včetně slyšitelných sól, chválím!),světla dělala celej večer stejná (taky domácí) dívčina. Na Misery Index pak nastoupil zvukař vlastní, vše se zesílilo, zvuk kytar zhutněl (tudíž nebyly logicky slyšet všechny drobný aranžérský vychytávky, ale tady šlo hlavně o tu intenzitu) a nade vším se pnuly dominantní bicí, především kopáky. Ostatně skvělej bubeník byl tím hlavním motorem, kterej hnal celou kapelu dopředu,jeho hra byla hodně pestrá (pro mně nejzajímavější článek koncertu).Celkovýmu projevu kapely nebylo co vytknout, řevy zvládnutý, sehranost na jedničku. Byla to hodně intenzivní jízda, v podstatě neustálej mosh-pit,lidi v sále se tvářili spokojeně, ale těch 50-55 minut bylo na mě tak akorát. Ostatně ani kapela evidentně nepočítala s přídavky a ani z publika je nikdo nijak výrazně nevyžadoval. Prostě stačilo :)
Jinak grindu hráli pomálo, bylo to většinou v intencích groove-deathu se špetkou HC.
Tak snad to takto stačí :)

 

Subeer
02.04.2019 12:18

Zdenos: Díky, jsem rád, že se ti to líbí, proto to tu děláme..měj se :-).

 

zdenos
02.04.2019 11:52

jinak chválím recku, která je zajímavě stavěná, vypíchnutí lyrics se mi líbí :)

 

Subeer
02.04.2019 11:41

zdenos: Ano, "Killing Gods" je nejvíce death friendly a pokud se ti líbilo, tak novinka je laděná dost podobně.

 

zdenos
02.04.2019 11:14

mě přeci jen přijde, že předposlední Killing Gods, přineslo oproti všem ostatním albům trochu změnu - chrastivější zvuk s lehkým efektem špinavosti, více harmonií, melodií, více HC a deathu než death grindu. Vlastně i ty obálky posledních dvou alb naznačují lehce jiné směřování. Pochopitelně i Killing Gods byla rubačka jak hrom, ta deska se mi moc líbila, tudíž se na novinku Rituals těším

 

Subeer
02.04.2019 03:13

Honza H.: Čau, no to jsem rád, že tě tu mám.. povídej více. Melodka se super klub, přesně stavěný pro takovýhle kapely. Pokud se povedl zvuk, což předpokládám, tak to muselo být maso. Kolik bylo lidí? Jak dávali zpěvy atd..sdílej trošku více plís...

 

Honza H.
02.04.2019 00:41

Díky za recku! Před týdnem jsem na nich byl v Brně na Melodce a byť se skalním příznivcem jejich stylu asi nestanu, jsem rád,že jsem je viděl. Jejich výkonu nebylo moc co vytknout, i ten mosh-pit byl vice než důstojnej :)

 


 

 

 

 

TOPlist