Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Jirka Čáp
09.04.2024 08:54

To mě mrzí. Vynikající zpěvák.

 

Stray
07.04.2024 20:41

skvělej zpěvák. RIP
není z té kapely už druhej?

 

spajk
07.04.2024 20:08

5.4.24 umřel CJ Snare.
RIP

 

Stray
03.01.2019 19:18

Na THE BLACK CROWES dojde řada, mám je rád, vlastním všechna céda až po šesté album Lions z roku 2001, nechci je ale montovat do hair-metalu. Takže v horizontu dvou let, ano, proč ne.

 

panteraj
03.01.2019 18:59

Ahoj Stray, vďaka za profily kapiel, na ktorých som v podstate začínal.. Na Mr. Big sa teším fest; spolu s Teslou a starými Extreme totálna srdcovka. Ohľadom profilov - viem, že plány sú rozsiahle, ale čírou náhodou si neuvažoval o profile The Black Crowes? S glamom síce nemajú spoločné nič, ale podobne ako Firehouse valcovali hitparády v skvostnom ročníku 1992, pre mňa pravdepodobne najlepšia z veľkých rockových kapiel 90. rokov.

 

Stray
03.01.2019 17:45

Díky za příspěvky hoši. U glam-metalových profilů je vidím nejradši, protože to jsou články, na kterých mě záleží nikoliv nejvíc, ale brutálně nejvíc. :-) On ten seriál asi jen tak neskončí, počítal jsem s profilem WINGER, MR.BIG a souhrnným článkem, kde by bylo ještě asi osm kapel, které jsem ještě neprobral. Asi to rozložím do dalších profilů, tedy aspoň něco - samostatného profilu by se mohli dočkat TYKKETTO, VAIN, DANGER DANGER, LOVE/HATE, ale dost pravděpodobně i BADLANDS, a pokud je nastuduju, tak možná i DAMN YANKESS, se kterými zatím nemám zkušenost. Co bude objetí těchto mých aktivit? Samozřejmě odsun seriálů KING DIAMOND, IRON MAIDEN a DEATH na neurčito. :-) cca o 2 měsíce. Uvidíme, to psaní je věc nevyzpytatelná, a když není nálada, tak to prostě nejde dělat přes sílu, třeba budu mít v únoru 2019 hroznou chuť na rekapitulaci DEATH. Uvidíme. Z tohoto pohledu se tak dlouho vyhýbám IRON MAIDEN, pustit se do podobných projektů (viz. QUEEN, ROLLING STONES, DAVID BOWIE) to člověk musí být sec sakra nalazenej a vědomej si toho, že to chce dokončit. Chtěl jsem jen říct, že ten glam metal mě psát děsně baví, protože si to zpětně pěkně rekapituluju a pouštím, sem tam zjistím, že mám na něco lepší názor než kdysi, někde je tomu naopak, ale většinou jsem spíš pozitivně zaskočen, jak to má pořád svou kvalitu. Konkrétně chlapci z FIREHOUSE, to byli v roce 1992 superhvězdy! Ta kapela chvíli drtila i PEARL JAM, než pak grunge-makerům prasknul svěrač a hrnuli to do světa fest.:-) To už pak nebyla síla. A ano HARDLINE, kapela Deana castronova a Neala Schona z JOURNEY, to byl spíš takovej napůl AOR, napůl hair-metal, taky rok 1992, jediná deska v té jejich staré éře. Do roku 1992 patří ještě losangeleská kometa WILDSIDE, taky solidní street rock. Vlastně to byl poslední rok, kdy hair-metal slavil ještě nějaký úspěchy. Nové kapely daného žánru, až na pár vyjímek (CRAZY LIXX!!!), za moc nestojí...

 

Fenris 13
03.01.2019 12:24

Imothep: Nooo, já jim to moc nevěřím, ale i tak mám Kissin Dynamite a Reckless Love rád :-) Steel Panther je už moc, ale ty první dvě kapelky si poslechnu moc rád, najdou se tam skladby dobré až výborné, např. Hashtag Your Life od KD. Ale samozřejmě, každému soudruhovi dle jeho vkusu, nehodlám ti tvůj odpor vyvracet :-)

 

Imothep
03.01.2019 11:21

Zrovna vcera bezel na Rebelu klip, parada! Vyborna kapela, kterou mam nejak ruku v ruce zaskatulkovanou s dalsi skvelou a pomerne zapadlou bandou: "Hardline".
Temhle borcum to proste verim bez ohledu na zrejme inspiracni zdroje, proste tohle je odraz doby, ti lidi ji prozili.
Naproti tomu se mi chce proste skoro blit ze zalezitoszi jako Kissin Dynamite, Reckless Love nebo synonymum pro idiocii na dve slova: "Steel Panther".
Kdo to temhle zoufalcum vlastne veri?

 

Fenris 13
03.01.2019 09:34

Paráda! FIREHOUSE jsem dosud registroval jen podle jména a pár klipů na YT. Ta podoba s DEF LEPPARD je místy hodně znát, což ale vůbec není na škodu, naopak to tam pánům z jůesej velice sluší. Věřím, že refrén takové Rock You Tonight musel ve své době opravdu bořit sály. Skvelé pokračování "vlaaatého" seriálu, díky Strayi!

 


 

 

 

 

TOPlist