Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Fenris 13
30.10.2018 07:01

Ještě mně napadají třeba BLACKEYED SUSAN a RAZORMAID...

 

Stray
29.10.2018 16:49

Ono toho vlastně už moc nezbývá, ten WINGER určitě po poslechovém zavzpomínání napíšu, jen nevím jestli v listopadu, lednu nebo únoru. Vlastně chystám tohle - z nejznámějších jmen už zbývaj jen tyto: WINGER, WARRANT, SLAUGHTER, FIREHOUSE, MR.BIG a ENUFF Z´NUFF, z těch méně známých VAIN, TIGERTAILZ, LOVE/HATE, PRETTY BOY FLOYD, JOHNY CRASH, DOGS D´AMOUR, TYKKETO, DANGER DANGER, to dělá dohromady už jen patnáct kapel, za sebou jich mám z glam metalu už skoro čtyřicet, samozřejmě by se dalo jít dál, ale to už by mě nebavilo, hrabat se v tom odpadu jako ROXX GANG nebo D´MOLLS či dokonce NITRO, to fakt ne. Něco přes padesát kapel prostě bohatě stačí.

 

Imothep
29.10.2018 16:30

Stray: Winger by byl zajimavy, nejen diky skvelemu materialu a tim, ze skladatelsky i hracsky predcili temer vsechny zastupce hair metalu, kam jsou bohuzel taky razeni. I Eddie Trunk se nechal slyset, ze to byla kapela s mimoradnym talentem a potencialem vestim nez mnoho souputniku. Navic se po skonceni epidemie zvane grunge dali znovu dohromady a toci vic nez slusna alba. Take paralely jednotlivych clenu jsou zajimave, no cely Winger je vlastne takovy trochu "All Stars"band.

 

Stray
29.10.2018 15:09

Díky za ocenění článku, letos na podzim se mě píšou glamíky dobře, v sobotu dopoledne k tomu sednu za komp, nasadím Otíkovský sluchátka a odpoledne je hotovo, pak to ještě chvíli leštím a zdobím a v neděli to jde ven. Projekt Zinnyho J.Zana asi neocením, pro mne je tenhle jejich původní zpěvák, co byl jen na debutu SHOTGUN MESSIAH nejslabším článkem sestavy, ten chlap ruší i vzhledově. :-) A hlas taky nic moc. Velebím Skölda a Codyho. Co dál v glam-metalu? Já vím, že by se asi slušelo WINGER, WARRANT nebo SLAUGHTER, ale to jsou přesně ty konformní kapely pro všechny, u kterých by mě ta chuť do psaní dost rychle přešla, letos max. SLAUGHTER, ale spíš to vidím na něco zapeklitějšího. :-))))

 

Jirka Čáp
29.10.2018 14:56

Za pozornost stojí i album We Are Zan Clan, Who The Fuck Are You kapely Zan Clan, kde zpívá Zinny J. Zan.

 

Fenris 13
29.10.2018 09:51

Super profil, díky Strayi! Tuhle kapelu jsem zatím míjel (v té oblasti hairmetalu 80 a začátku 90 let je toho strašně moc, k tomu pak ještě skandinávská nová scéna), ale bude potřeba to napravit.

 

Imothep
29.10.2018 09:01

Vyborny profil skvele kapely, ktera bohuzel skoncila v jeste vetsim propadlisti dejin nez treba White Lion a spol. Dvojka Second Coming je jednoznacny klenot hard rocku/hair metalu(chcete-li).
Zajimavost - bici na desce jsou automat/programming. Nicmene velmi vkusne(nejen na tehdejsi dobu) zpracovan, takze vetsina lidi si toho ani nevsimne a ani me to vubec nerusi.

 

Honza H.
28.10.2018 22:08

Díky za profil,tahle kapela si rozhodně zaslouží zvýšenou pozornost!
Jednička je průměrná,dvojka jednoznačně za 100%,trojku jsem doposud úplně nepobral,ale asi jí na základě článku věnuju po letech revizní poslech.

 


 

 

 

 

TOPlist