Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
21.10.2018 09:52

Taky jsem byl na vážkách, ale nakonec si v práci zařídil, že můžu v pondělí přijít o něco dýl a pak to nadělat, takže můžu, přeci jen vrátit se z Prahy skoro ve dvě v noci a jít za tři hodiny zas do práce, to by nebylo ideální. :-)

 

gotta
21.10.2018 09:44

Tak na report z Killing Joke se těším. Dost mě mrzí, že tam nebudu.

 

Stray
21.10.2018 02:05

Nepochybuji, že chápeš, že to ode mne bylo nadnesené, nicméně...nebuď. V poho. Jestliže vynecháváš články o glam-metalu, Stounech a Queen, tak to letos pochopitelně zamrzí, protože je považuji za to stěžejnější a ty novinky spíš za výplń, i když pravda recky na některé se snad i povedly (třeba teď ten BEHEMOTH). VADER jsem nikdy nesledoval, minulou desku jsem recenzoval, ale taky bylo jednou z mála od nich co jsem si pouštěl doma. Pokud chceš číst něco ohledně nich, tak spíš holt ten Louis (možná, nevím jestli je má v merku, ale aspoń to vždy napíše dobře). jasně že příští reporty budou lepší, třeba hned dnes večer ten pražskej KyylyynG Džouuuukkk!!!!Jjjeeeduuuu!!!!

 

gotta
20.10.2018 20:05

...no tak to asi pevnou součástí nebudu nikdy:D Hele, kdo a jak tady píše, co je mu blízké a co moc ne, to za ty roky tady docela vím a krom seriálů o glam kapelách, Stounech a Queen si tu čtu dá se říct všecko a čtu si to rád. Má to úroveň. Ale tento report vyzněl tak jak to asi s těmahle kapelama máš, moc tě to nebaví. Mě ale Vader baví a proto jsem si článek začal číst s chutí a nakonec jsem se vlastně nedozvěděl velice nic. Ale to je fuk, minulé reporty z Voivod byly supr a další budou určitě zase;-)

 

Stray
20.10.2018 11:08

Sedím na gauči, srkám ranní kávu a přemýšlím nad hláškou, kterou "diskusi" u tohoto článku odstartoval včera gotta, jehož článek informačně neuspokojil a najednou mě napadne: Až budeš přistupovat k reportu zveřejněném na tomhle webu natěšen především na postřeh jeho autora, nikoliv na popis vystoupení nějakých VADER, pak teprve jsi se stal pevnou součástí zdejšího panoptika! :-)

Dneska mám nějakou kreativní, dokonce jsem si při tom domácím čumění do blba pohrával se změnou hlavičky LAST HARDROCK OUTSIDER na originálnější WEB, CO JE MIMO DOBRO A ZLO. :-)

 

Stray
19.10.2018 20:19

Mohl jsem mít dnes den volna, ale obětoval jsem hodinu a napsal článek. Podle mne takových vychází ve Sparku i na jiných webech stovky, ale tenhle svou nulovou informační hodnotu aspoň s nadhledem vyvažuje originální rétorikou a příběhem s duší. :-) K čemu pořád dokola mluvit o těch samých masakrálních proprietách pomocí tradičních frází?

 

Imothep
19.10.2018 18:45

Stray: no a tímhle “reportem” jsi zdejší vysoko nastavenou laťku kvality taky zrovna nepodrzel. Byť je to literárně asi v pořádku, tak obsahově je to na úrovni junior redaktoru mj na takové Fobii, což nevím, jestli je pro tebe povzbuzující. A podtrhnout to tím, ze te ta akce vlastně moc nezajimala a ze na jiných webech dělají taky “strucne” recenze. Ale ok, neber to jako výtku, na odfrk má každý právo .... stejně jako progař na punkový song :D

 

Stray
19.10.2018 16:42

DarthArt: Hlavně se ten prosincovej report z WALTARI snaž napsat líp než Tvůj jedinej zdejší rozhovor, kdo má od Imothepa furt číst ty soukromé stížnosti, že jde o náš článkový St.Anger a absolutní nepodar mezi perlami! :-)

 

DarthArt
19.10.2018 16:02

Mě osobně na recenzích z koncertů obecně nejvíc baví taková ta omáčka okolo - jakej byl klub, co točili, co se posralo/povedlo, cesta tam, zpátky, nějakej mimořádnej fanoušek - prostě to, co mě uvede do prostředí. Samotný informace - jaký skladby kapela hrála apod., jsou papírově to nejmíň zajímavý, protože to víš předem - je jasný, že vždycky je pár šašků na pódiu, hodně šašků pod pódiem, a největší ohlas je na největší hity. Příklad můžu uvést u své oblíbené INSANIE - jako fanoušek jsem si logicky přečetl všechny reporty na jejich koncerty a bylo to zase logicky pořád stejný. Už roky. Jsem zvědav, jak se vyznamenám já sám s reportem na Waltari (v prosinci). Ještě jsem žádnej nedělal, tak to snad nebude takovej provar jako můj první (a poslendní) rozhovor :):):)

 

Pekárek
19.10.2018 14:25

Recka se mí líbí!:)

 

Stray
19.10.2018 09:59

Není to pravidlem. Chtěl jsem vidět Entombed v místě mého bydliště. Ale death metal obecně už mě nezajímá, nebaví mě o něm psát, natož ho doma poslouchat. Ale s glamovymi články se zas zahojim.

 

gotta
19.10.2018 08:43

Uplne zbytecny clanek... Stacilo do fora napsat, ze jsi byl vecer na Vader a bylo docela plno:)

 


 

 

 

 

TOPlist