Boomer Space


Diskuse ke článku : QUEEN - Jazz
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

DarthArt
24.02.2019 21:19

Kropis: Máš pravdu, že A Day At The Races je tak trochu nudná slátanina - za mě jedno z nejslabších alb Queen. Jenže "když ji miluješ, není co řešit" :):(

 

Kropis
23.02.2019 19:57

Tak jsem si opravdu poctivě projel celý seriál, děkuju za něj, ačkoliv nejsem žádný extra fanoušek. Stále u mě zůstává nejlepším albem JAZZ (což možná ledacos vysvětluje). Asi u mě úplně nefunguje ta chemie kapely, protože vždycky, když se objeví píseň s Taylorem za mikrofonem, tak zpozorním a ono by to takhle mělo fungovat asi spíše u Mercuryho :)) Ale JAZZ je fakt parádní od začátku do konce, tam ty hitovky nezastíní zbytek alba jako tomu je u ostatních desek. Taky bych řekl, že seriál se nese v hodně pozitivním duchu, což chápu, když je někdo fanoušek, ale netvrďte mi, že třeba A Day at the Races není tak trochu nudná slátanina.

 

Imothep
04.11.2018 12:53

No, tak jsem v ramci clanku sjel nasledne i Live Killers a v podstate souhlas s DarthArtem, nahravka pusobi trochu nekonzistentne - mozna i proto, ze se vybirala z vice koncertu(nektere skladby byly dokonce seskladany ze dvou nebo tri casti ruznych koncertu!!) a v tehdejsi dobe nebyly moznosti mixu tam, kde jsou dnes(kapela udajne nebyla nikdy s mixem spokojena, ale co vim, tak ani v reedicich se neupravoval).
Co jsem vsak chtel zminit, koncert by mnohem vice bavil, kdyby k nemu bezely i obrazky, ze, tak jak mame moznost sledovat jina DVD Queen. Pro Live Killers se vsak video neporizovalo ..... respektive ....
..... uplne nahodou jsem si vzpomnel, ze mi jeden kamos, co ma Queen hodne v malicku posunul spindl s DVD bootlegy z lep 73 -91 ... no a ejhle, nachazi se tam i 4DVD(!!!) popsane Live Killers! Zatim jsem sjel dve casti a prvni v podstate kopiruje 2CD zivak s tim, ze se evidentne jedna o fanouskovsky seskladane home video ze zaznamu ruznych zdroju i kvalit(nektere skladby nejsou cele, atd). Na druhem DVD se pak nachazi ucelene casti asi tri ruznych koncertu. Jsou to vesmes PRO shoty z ruznych TV, ale kvalita samozrejme utrpela jednak dobovou nahravaci technikou a asi to take neni prepis z prvni kopie. Kazdpoadne koukatelene i poslouchatelne to v pohode je a mame tak k dispozici zajimavy obrazovy dokument onoho turne.

 

Valič
31.10.2018 12:11

Začátek desky mi sice přijde trochu rozpačitý, ale 100% hodnocení si tohle album zaslouží už jen za tuhle skladbu:

https://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM

Jedná se o jednu z mých nejoblíbenějších rockových písniček vůbec a dokonce mi ji nezprotivilo ani její použití v reklamě. :-)

 

Imothep
31.10.2018 11:58

Velmi svezi deska, Queen zde oproti hitovosti a nacancanosti predchudce vsadili spis na syrovejsi podobu skladeb a opravdu se jedna o jedno z jejich nejlepsich, resp pro me nejkonzistentnejsich alb vubec. A zaroven bych rekl, ze taky jedno z nejvice zapomenutych.

 


 

 

 

 

TOPlist