Boomer Space


Diskuse ke článku : PRIMAL FEAR - Apocalypse
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

zdenos
05.09.2018 13:34

To je ono, i u těch kapel (a nerad to slovo používám) 2. ligy, se najdou super alba, nebo přinejmenším ta fajn, co se dobře poslouchají. Jak již psal Carlos, minulá deska PF byla taky dost dobrá, no a vlastně jiný ani neznám.

U Edguy mi přijde, že jejich začátky vůbec nezněli špatně, první 4-5 alb se bez problémů dá poslouchat. Pak to začalo tak nějak sračkovatět. Jo a hlas toho nafrněnýho tatrmana už taky nemůžu ani slyšet, zkrátka kolem roku 2000 měl vokalista Edguy (resp. Avantasie) daleko lepší hlas.

 

Stray
05.09.2018 12:30

Roman: Kouknu na to a opravím, díky. V gramatice českého jazyka jsou prostě věci, o kterých asi dávno nemám ani páru, přeci jen maturita proběhla před dvacetipěti lety (z češtiny překvapivě za jedna, i když v sedmičce na základce jsem měl z češtiny jedinou trojku, pak se to bůhvíproč otočilo a mnohem větší problém jsem měl s fyzikou a matikou, asi to bylo tou průmyslovkou, která mě tedy brala energie hromadu), ale jsem tak zlenivělej zjišťovat, jak to vlastně je, že se to bohužel projevuje v určitých chybách, teď mluvím spíš o čárkách v souvětích, které kolikrát vyloženě hádám. :-) Díky.

 

Roman
05.09.2018 12:06

To Stray: Nedá mi to, abych Tě neupozornil na drobnou gramatickou chybu, kterou bohužel opakuješ. Zájmeno mně, ve smyslu komu, čemu (3. pád) se píše s "n". Tedy mně. Ale to jen tak pro vylepšení Tvých recenzí. Jinak Tvůj pohled k dané problematice s mým souzní, taky nemám rád všechny ty novodobé "sparkovské modly" typu Hammerfall, Powerwolf, Sabaton, Edguy...

 

Carloss
05.09.2018 07:22

Primal Fear mám rád.Narozdíl od takových Hammerfall jim to prostě žeru.Nová deska je jako vždy taková klasika,kterou už od nich čekám,ale minulá deska mi přišla o něco lepší.

 


 

 

 

 

TOPlist