Boomer Space


Diskuse ke článku : MONSTER MAGNET - Superjudge
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
31.08.2018 15:22

down: Dobře, to chápu. Na instantní hlášky srát. prostě si čti. :-) Jedinej problém nulového počtu příspěvků je nulová zpětná vazba, člověk neví jestli to dělá dobře/ blbě a nebo něco mezi. Návštěvníci za ty roky neklesaj, což je dobré znamení, ale zas poslední rok ani nerostou, drží se mezi 400-500, třeba jsem dosáhl stropu, co v téhle hudbě (ani ne moc extrém/ani buranismus), v této době (kdy se moc celkově nečte) a v této zemi vlastně lze. Ta zpětná vazba je dobrá taky k tomu, aby člověk zjistil, jestli je tady žádán spíš erudovaný hudební literát a nebo mužská verze Eugenie Bouchardové jako dělaná pro reality show.:-)

 

down
29.08.2018 19:00

Ale zajímá ...jen když není co dodat, tak se těžko něco smolí :) Monster Magnet jsou skvělí. Nejsem takový "psavec", abych recku něčím doplnil. Většinou jen spokojeně mručím, že si můžu přečíst o svých milášcích a jsem spokojen :) Ale mohl bych si vypracovat nějakou instantní hlášku, kterou použiju vždycky, když mě recka potěší. Třeba něco jako: "pi*o dobre jak sviňa!". Zkusím to třeba hned u recenze na nové AIC :)

 

Stray
29.08.2018 14:26

Jsem vděčný za každého čtenáře (tedy s pár výjimkami):-), ale fakt že to ticho u Monster Magnet ve srovnání s ohlasy na Dimmu Borgir trochu mrzí a říkám si, že ty lidi jsou tady děsne nesprávně. Reagují na nedůležité picoviny a podstatné věci probíhají bez zájmu. Ale to jen tak na okraj.

 

Valič
29.08.2018 12:04

100% Pořád to sice ještě není tak dobré jako následující desky, ale i tak si Superjudge plné hodnocení zaslouží. To jsem měl nejspíš dát i debutu (vzhledem k tomu, že jsem těch 100% v minulosti na těchto stránkách už dal kdejaké kravině). :-)

Obě recenze jsou výborné, jen je škoda, že ta kapela tady kromě mě patrně nikoho nezajímá. :-(

 


 

 

 

 

TOPlist