Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

DarthArt
20.08.2019 11:03

Obě hospody zavřitý, tak to už byla vyloženě smůla, na Spálově bývají celkem pravidelně. Takže jste museli na občerstvení až do Brodu? Ale zas tak hrozný to není, tři-čtyři kiláky po pohodlné asfaltce bez auta se dá...

Ten Hardegg-Znojmo bych taky rád, mám to ale z Jizerek trochu z ruky :) Těch míst co stojej za to popsat je strašně moc, najít u nich spojitost s rockovou hudbou ale není zas tak jednoduchý. Skoro bych řekl, že jsem loni vyčerpal možnosti těchhle článků..

 

Konnie
19.08.2019 09:07

Taky vřele doporučuju! Byla sem před pár týdny s kámoškou a můžu potvrdit, že hospoda měla, jak jinak - zavřeno :-) Bohužel i ta druhá ve Spálově. Podobná atmosféra se dá zažít i na březích Dyje za Znojmem, směrem k rakouskému Hardeggu, kdyby někdo chtěl. Ale to už asi nemá nic společného s metálem .-)

 

Valič
11.04.2018 19:00

Skvělý nápad. A co se třeba příště projít s Umbrtkou po plzeňských knajpách? Obávám se ale, že pan domácí do stejných podniků jako „velký prácoděj“ nechodí. :-)

 

Fenris 13
11.04.2018 10:15

Parádní článek a inspirace pro výlet...už aby nejmladší přírustek v rodině povyrostl :-) A byl by to fajn nápad pro turistickou vizitku - Okultistova stezka :-)

 


 

 

 

 

TOPlist