Boomer Space


Diskuse ke článku : JACK WHITE - Boarding House Reach
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

prasezlesa
03.04.2018 18:35

Tak nevím, ale co jsem z tohoto alba slyšel, tak se mi celkem líbilo. Přijde mi to oproti jiným Whitovým nahrávkám o dost lepší. Podle mě jako umělec postoupil na nový level.

 

Stray
30.03.2018 20:17

HM dobrý. Dík. Opraveno. Dva názvy byly špatně. Je pravda, ze ta deska mě srala od prvního momentu a recenze by v případě většího počtu novinek snad ani nebyla napsána.

 

RV
30.03.2018 19:53

Recenze na toto album, jsem čekala velmi rozporuplné a baví mě je číst. Tady na té mě hodně „baví“, že se autor ani nenamáhal napsat správně názvy písní, natož poslouchat text u čehosi co mu přišlo burcující. Nechápu, proč prostě nenapsal „nelíbí se mi to“. Bylo by to dle mě rozhodně méně trapné.

 

Subeer
30.03.2018 04:51

Jack White je pro mě asi takový hudební vizionář a génius jako Dave Grohl. Vždy uměl z minima prostředků vytěžit maximum ovací, ale vždy dalo se to dost dobře poslouchat. Tato kolekce je tedy, souhlasím, arci vizionářská, ale totálně NEposlouchatelná. Uvidíme, čím nás překvapí dál, hudebních podnětů je jako hub po dešti.. je z toho udělat hudbu. Ne takovýhle želé hybrid.

 

Doktor Slovo
30.03.2018 00:49

Nelze čekat od Jacka Whitea,že se bude opakovat,držet se zavedených postupů,nebo dokonce útočit na první signální.Je to vizionář, génius a Král Midas světového rocku.Můžeme o tom polemizovat, můžete s tím nesouhlasit,ale to asi tak všechno,co se s tím dá dělat.

 

Subeer
28.03.2018 05:48

Strayovo rozčarování je na místě, já tuhle kolekci taky nepochopil. Není tam, ale zhola vůbec nic, co by vykazovalo znaky aspoň té průměrnosti. Není to ani dort pejska a kočičky, tam byl cíl udělat dort, ale tohle ne, to nemá žádný obsah, kostru. Je to jako výbuch v prodejně ovoce a zelenina resp. ten bordel potom...zdánlivě úchvatné..je jen do další emise novinek v rubrice černá kronika.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist