Boomer Space


Diskuse ke článku : THUNDER - Rip It Up
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Bluejamie65
04.03.2017 11:13

Yes,Yes, Yes... ale stejně nejvíc miluju ty kapely, který už na prvním či druhém albu stvoří natolik univerzální hudební vesmír, že mohou vydat v podstatě nekonečný počet alb, aniž by musely ustoupit z definic, které si stanovili právě v těch prvních deskách.

 

down
03.03.2017 22:29

Mě tyhle rozborky nikdy nebavily ...deska(kapela) je buď dobrá, nebo na houno. Thunder jsou výborní, bez výhrad. Jasně, že se ti asi nebude líbit to co mě ...to je jen dobře ...aspoň pokecáme :)

 

spajk
03.03.2017 20:48

Thunder nikdy nebyli přeborníci v přebalech svých nahrávek. Zrcadlo s lebkou nebo co to je? To jako vážně? Nejde o nějaký artový olej z Louvre, abych tu ze sebe nedělal troubu? :-) Po Bang "nejhezčí" obal v historii kapely. Vzpomínáte na krásné obálky u Thrill Of It All nebo The Magnificent Seventh? Naštěstí hnusným obalem končí veškerá negativa desky. Stray je poslední dobou ve formě a padají z něj opravdu kvalitní popisky alb a příměry, takže jen krátké postřehy. Morley může líbat Bowesovi nohy, že ho potkal. Danny je tím rozdílovým hráčem. Takhle sympaticky zpívající a navíc velice signifikantní zpěvák se nerodí každý den. Btw příměr s Rodgersem sedí dokonale. To říkám od první chvíle, co jsem ho slyšel. Kdo nevěří, at si pustí Morleyho druhou kapelu Union. Je dobrá, ale s tuctovým zpěvákem. Dělit skladby na lepší a horší se mi moc nechce, ale budiž. Váš favorit Heartbreak Hurricane se mnou nic moc nedělá. Moje uši nejvíc oceňují bytelné rifovačky jako Rip It Up, Shakedown, The Enemy Inside a The Chosen One. Hodně kvituji velké žánrové rozkročení na poměry kapely a značný příklon k rhythm & blues. Málokdy jsou u Thunder ke slyšení i ženské vokály. Nepříliš nápaditá balada Right From The Start je vlastně nápaditá až moc. Bowes ve sloce záměrně zpívá čistým hlasem a svůj mečák použije až v refrénu. Nezkreslená vyhrávka s Fender soundem po refrénu hladí duši! Akustické kytary cinkají a nad nimi se vznáší nekonečné elektrické sólo. Vzpomínka na Dům zlomených srdcí. Možná jsem jednoduchej, ale mně tohle u rokenrolu stačí :-) Hoši se neskutečně vytáhli. 90%

 

Bluejamie65
03.03.2017 20:47

Prostě jsou lidi, co neohýbají hřbet a nikdy s tím svým nelezou pod laťkou, jo jo taky je mám moc rád...

 

Down
03.03.2017 19:35

Ještě bych sám sebe doplnil(diskuse s jedním diskutujícím :)) ...u Hartbreak Hurricane seru magi v kostkách ...takhle kulervoucí skladbu jsem už neslyšel hodně dávno :)

 

Down
03.03.2017 18:46

Tohle můžu :) 80%? Spíš 800%! :) Thunder prostě nahrává výborné desky ...pro mě jedna s nejlepších desek roku.

 


 

 

 

 

TOPlist