Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

Stray
03.02.2017 18:00

A Gildenlöw je mě samozřejmě sympatičtější než Wilson a to myslím nejen hudebně. Hudba obou je v pohodě...

 

Stray
03.02.2017 17:52

Louža: Nejde o intelektuální hledisko, mám chytrý lidi v oblibě. Jde spíš o elitářství, povýšenecké chování, neúctu k práci druhého a k druhému obecně, což je jakoby maskováno jakýmsi alobalem z vtípků, a tyto vtípky bezstarostňáčků jsou co chvíli bořeny dogmatickým lpěním na pomyslné redakční hyerarchii. Jako člověk, co se od dětství na padesátitisícovém sídlišti musel vždy trochu vymezovat vůči jistému druhu maloměšťáctví, a té obecné Novácké sračce co tu putuje vzduchoprostorem celé dekády, a pak je coby "jakýsi blbeček" náhle nějakou skupinkou nafrněných "chytráků" pomalu dostrkován do škatule, vůči které se vždy vymezoval, tohle bylo prostě moc. Probudili Hydea, ...dobrman už slídí po okolí! :-)

 

Louža
03.02.2017 16:17

Ale tak proč bejt hned agresivní? Nevim, byl jsem snad na všech koncertech PoS co tu byly a nepřišlo mi, že by tam bylo publikum co popisuješ. Ano, černých pomalovaných triček a warpaintů na metr čtvereční tam nebylo zas tolik, ani bodáků a ocvočkovanejch nátepníků. Ale jinak pohoda. Prostě lidi co mají rádi dobrou hudbu s rockovým základem. Co bys pak řekl o Wilsonových ctitelích? Tam je to fakt na pěst mezi brejličky těch rozumbradů...a taky jim ten jejich intelekt přeju.

 

Stray
03.02.2017 15:38

Když si tu recenzi zpětně čtu, tak mě nepřijde úplně špatná, podstatu toho díla vystihuji a je jedno, že jen z poloviny srovnávám s minulostí POS a z druhé poloviny vykresluji obrázek těch, co se na tu kapelu lepí, a dělají tak ne z lásky k hudbě, ale díky vlastním elitářským potřebám. Ať chcípnou! Každopádně od příštího článku už se znovu najede na obvyklý radostně zapálený obsah.

 

Louža
03.02.2017 15:14

Stray : vole :-) Imothep : BE je furt dobrý, nemůžu si pomoct, ale pokaždé když tu desku slyším, mám pocit, že by mi stačilo slyšet jen tohle a znám všechno podstatné z rockové historie. Poslechni novinku. Je to jiný. Ale drží to pohromadě podobně jako BE. Akorát orchestr tam citelně chybí. Sice by se tam asi nehodil, ale podle mě by orchestr měl být všude :-)

 

Imothep
03.02.2017 15:09

No nevim . . . pokud jde o BE, tak jsem v te skatulce asi taky . . . ale to se porad jeste i s Louzou vlezem do toho 1% divnolidi, ze :D

 

Stray
03.02.2017 14:51

Hele, nejsem debil, jasně že mě napadlo, že se ti bohužel může dotknout ta poznámka ohledně alba "Be", ale v tomto případě jdou nechtěné objeti stranou, protože trefení cíle, jenž je doživotně určen k napadání, byl větším lákadlem. Probudili dobrmana. :-)

 

Louža
03.02.2017 14:47

No právě :-) Ke které patřím... Je zajímavý, že lidi na MP už povětšinou moc ne. Jestlis chtěl spražit ty, tak to šlo vedle.

 

Stray
03.02.2017 14:20

Louža: No tak na tvojí osobu jsem zrovna ani jednou nepomyslel. Emotivně zabarvená asi ani není, jen přistupuje bez skrupulí a s chladným opovržením k určité sortě lidí.

 

Louža
03.02.2017 11:33

Hodně emotivně zabarvená recenze. Že se někomu hudba PoS nelíbí beru. Ale že to otáčí na extrovertní osobnosti leadera, nebo zde v recenzi dokonce na posluchačích, kteří jistě kvalitu hudby nedefinují je ... smutné. Nehledě na to, že si Stray v několika pasážích opět našel cestu jak napadnou moji osobu, což je trochu škoda. Ale je to holt Stray se všemi svými komplexy, tak ho tak musíme brát.

 

Imothep
03.02.2017 08:36

Desku jsem jeste neslysel, takze nehodnotim. Nicmene opomenout v uvodnim vykladu a v kontextu kapely desku One Hour By The Concrete Lake (1998), ktera je vlastne esenci toho, co ma asi vetsina lidi na POS nejradeji a ze ktere sama kapela cerpala a razvijela minimalne dve nasledujici(velmi velebene) studiovky?? Navic se na ni bezesporu nachazi nejvetsi pocet opravdu silnych skladeb v ramci jedine desky POS.

 

Subeer03.02.2017 07:42

Mě na téhle kapele vždy bavila ta nevyzpytatelnost, která nemusí být přímo dechberoucí, ale je určitě zajímavá např. to "Be"...zklamalo mě "Road Salt Pt. II", protože to bylo už přpálený, hudebně neupřímný dělaný and efekt, předvídatelný....Jinak restart ještě nutně nemusí znamenat, že se něco vrátilo do původního stavu...prostě nějaký nový začátek...dle mě je lepší, že tato formace pořád existuje než aby tomu bylo naopak.

 

Stray
03.02.2017 05:14

Je to netradiční podoba recenze, přiznávám, ale já na tuhle desku nedovedu napsat nic ega-prostého. Mám všechno mezi 2000 - 2011 na originále, něco z toho moc neposlouchám, něco vcelku jo, novinka mě přijde, že se ani náznakem nepřibližuje klasickým věcem, o restartu vůbec nemůže být řeč, je to totiž děsně blbě zpracovatelnej matroš.

 

Subeer03.02.2017 02:39

No škoda, že tvoje postřehy výrazně kalí tvá věčně trvající “naruby láska” k jistým novodobým svazákům na jednom nejmenovaném webu.. V téhle recenzi mi připadá, že se vedle hodnocení muziky, se stejnou pozorností hodnotí i určitá (velmi malá) sorta jejich posluchačů, kteří by ti měli být, potom co jsi tady na CD dokázal, více méně u ...... (dal jsi kurrrrům, dal jsi prrrrasatům, zalil jsi chrrryzantény..ano Vlastičko). A to je dle mě velká škoda.Jinak, za mě, je tohle album takový lepší nadprůměr s potenciálem vyzrání v čase.. rozhodně z něho teď nejsem nějak extra nadšený nebo zklamaný..já téhle skupině pořád fandím, přestože opravdu nemusím jejich resp. jeho formu nehudební prezentace, a novinku zatím beru jako velmi slušný restart do jejich další budoucnosti.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist