Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Bluejamie65
20.12.2016 19:57

Můj první kontakt s nima byl skrz objednanou nahrávku na cívce a nahrál jsem Fahrenheit i Slippery na první stranu 549 metrové cívky, učarovalo mi to právě tím, jak skvěle drží obě alba stylově romantickou a přitom chlapskou lajnu. Jedničku jsem získal až mnohem později, přestože jsem z diskoték znal Runnaway. Ale od začátku ji cítím, jako něco jinýho. New Jersey je docela "tuhý" - čili ještě harmoničtější a kompaktnější sound, ale snad kromě Bad medicine a písničky o trvajícím chlapském přátelství bez hitu. Ale nechal jsem si ho nahrát v roce vydání, tak jsem z něj měl taky velkou radost (a do konce cívky bylo ještě UFO Misdemeanor - což bylo docela zvláštní, Misdemeanor podobně jako Equator od Uriah Heep, se svým výrazem k B J hodně blíží, zřejmě důkaz síly vlivu Fahrenheita a Slippery)

 

Stray
20.12.2016 18:50

Já to měl jinak. Byl jsem vždycky hrozně "SlipperyWhenWetovskej" :-) neb to album jsem slyšel mezi prvníma rock/metalovýma nahrávkama v životě. Byla to doba, kdy byla venku už aktuální deska "New Jersey", která se mě zdála v té době o dost horší a vlastně jsem jí až do zhruba 1993 roku, tedy 4-5 let ani neposlouchal/ možná ani neměl. V té době vyšlo "Keep the Faith" a snad krom titulky mě to taky nebavilo. Šok přišel s objevením debutu (zhruba taky tak v letech 1992/93), kterej mne strhnul okamžitě, a tak jsem si alba BON JOVI opatřil všechny, ale snad od roku 1989 (kdy jsem začal sbírat nahrávky) do 1992 existovala pro mne jediná deska BON JOVI - "Slippery When Wet".

 

Bluejamie65
20.12.2016 17:06

Jinak původně mi dvě tváře metalově romantická a později rockově civilní nevadily, Keep the faith jsem vítal přímo euforicky, bylo to jako živá voda pro každého, kdo byl násilně probuzen z pohody osmdesátek a musel se vzdát mtv, rádia, tv... protože ze všeho šel jen příval sraček... a pak přišel Crush a vznikly nebezpečné pochybnosti...

 

Bluejamie65
20.12.2016 16:59

Přestože bych tolik nechválil jedničku, jinak se v hodnocení shodujem. Taky je zajímavý, jak to Fairbarn dokázal - už snad po miliontý, v podstatě nebýt vidět ani slyšet a úplně stejně jak v jiných případech zvednout nahrávku o celé desítky levelů.

 


 

 

 

 

TOPlist