Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

spajk
04.08.2017 20:58

Frank Hannon na podzim s novou solo deskou. Zatím se hovoří o říjnu. Jeho desky jsou mnohem víc bluesy než Tesly a proto se těším.
Než to přijde, vemte za vděk pěkným rozhovorem http://www.immusicmag.com/2017/08/interview-frank-hannon-of-tesla/

 

Bluejamie65
17.12.2016 10:04

Jasný rockový poklad.... Docela by mě zajímalo jaké byly okolnosti vzniku semi unplugged alba Five men acoustical jam, mně to přišlo jako nesmysl - proč někdo chtěl zcivilňovat civilně vystupující rockovou kapelu?? Nebo oni sami chtěli hrát potichu? Album ale vyskočilo vysoko, zřejmě si ho kupovaly i ženský...

 

spajk
14.12.2016 00:59

Ty přikládáš pod kotel! Cindy i Tesla jsou moje srdcovky. Samozřejmě plus GNR, ale ty jsou na piedestalu. Na ty se nesahá. Takovej material, to se čte samo. Hezky to odsejpá, zadne dlouhé elaboraty (zdravim pana KT). Vidím nebo slyším to hodně podobně jako ty. Great Radio vrchol, Psychotic lehce slabší s hnusnym obalem. Song & Emotion věnováno zesnulemu Steve Clarkovi. Into the Now byla dobra comebackovka, co by za ní jine kapely daly. Tklivá balada Only You neni love song, jak by se mohlo dle textu jevit, ale je o Jeffově psovi. Ty covery jsem nekupoval, to mi nezajima a posledni 2 alba mi k srdci moc neprirostly. Možná ještě nepřišel jejich čas. Jsem rád, že akustickou desku si nazval legendární, protoze je legendární. Možná vic způsobem jakým to pojali než obsahem. Mam z toho pocit, ze si s tim mohli pohrat vic, s aranzema i se zvukem. Koupil jsem si to i na dvd, kdyz to dodatečně vyšlo. Na živo je u nás asi neuvidíme, kdoví jestli jezdí aspon Německo. Naštěstí vydali live dvd Comin Atcha Live 2008, který je prostě famozni. Ještě jednou díky za tento seriál, děláš to výborně!

 


 

 

 

 

TOPlist