Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

stefanos30.11.2016 21:04

King Parrot hovada, ale tím víc vynikli naprosto úžasní PRONG, byl jsem před Victorem a bylo vidět, jak ho to všechno baví, fakt mě rozdováděl a rozeskákal a taky hráli Remove, Separate Self někdy v půlce, velká pohoda, hopsa hejsa. Naproti tomu EXODUS nějak nešlapali, chytili šťávu až po pár skladbách (hlavně po Blacklist) a vůbec jsem si uvědomil, že ten Dukes naživo větší bejk. Jinak ale je mám rád, triko Exodus na sobě a tak vůbec. No a OBITUARY asi táhli nejvíc, největší řev a lítání věcí z diváků, nic proti, velká kapela a maj to všechno ošetřené, 3x za 2 roky jsem je teď viděl, vždy kvalita. Pivo jsem nevnímal, ani nevím, kolik, asi 5-6 jsem jich dal, myslím nějaký místní. Závěr - PRONG = vítěz = Tommy Victor v triku Cleansing. Super akce! Ostrava po dlouhý době taky boží, Ostraváci a všechno.

 

Stray
23.11.2016 15:20

Dedek: Asi takhle. Report tu být nemusel. Kropis byl na akci přítomen, byla možnost, že něco napíše. Ačkoliv zná výtečně pouze PRONG a naopak EXODUS s OBITUARY neposlouchá, řekl jsem mu, ať něco třeba zkusí. Kvůli koncertu do Ostravy 450 km nepojedu :-), ačkoliv EXODUS znám výborně. Jinak je tady i můj starý report z koncertu EXODUS v Brně z roku 2015, stačí zadat do vyhledavače jméno kapely, už tam hráli bez Holta. Co se týče té one-man projekt činnosti tady - ne nejsem rentiér. :-) Kde na to beru čas? Sám nevím. Asi si umím naplánovat čas a trochu si vypomoc v práci, ale opravdu jen trochu, makám dokonce na šichty a někdy v dost velkym bordelu (špinavym prostředí), takže pokud je čistá noční, snažím se trochu si předkopávat ten balon. Je to o míře zaujetí, o naplánování si času a obětování řady věcí. Někdy mne napadá hláška z nějakýho filmu, kterou bych zde okomentoval to hektický fungování a vztah k čtenářstvu: "ONI NECHÁPOU, CO VŠECHNO JIM DÁVÁM A JAK VELKOU CENU ZA TO PLATÍM", ale na druhou stranu můžu říct, že dělám tady to, co mě baví nejvíc, poslouchání a komentování určitého typu rockové a metalové hudby. Kdyby tomu tak nebylo a ta činnost by mne překážela nebo dokonce srala, nikdy bych to tady nerozpumpoval do takových obrátek, do takové frekvence. Jo a ten Holt podle mne musel Slayerům podepsat klauzuli, že pokud bude u SLAYER, musí na EXODUS zapomenout, je to logické, Sparta by také nechtěla, aby hráč, kterého koupí z Varnsdorfu pořád jakože pošilhával po domáckym trávníku a občas si čutnul v pohraničí, ne? SLAYER maj ohromenej "Brand", značku, která je známá i mimo metal a to EXODUS nemaj, byť se tady můžem dohadovat, že EXODUS už řadu let vydávaj lepší alba než SLAYER, s čímž souhlasím, ale o tom to není.

 

Dedek23.11.2016 04:19

Trošku nechápu jednu věc. Proč píše report na minifesťák člověk, který nezná dvě hlavní kapely? (nic proti Prong jejichž poslední album jsem si v Garaži prostě musel koupit, sejnětak EP Oblitých :-) :-) ) Exo předvedli slušný výkon i bez Holta. Na Souzu jsem se těšil, protože Rob Dukes byl statný řvoun, ovšem,...! Nejvíc jsem si užíval skladby z prvotiny a z poslední desky. Nějakým způsobem fungují prostě nejvíc. Obituary do nás nasypali jako obvykle průřez svojí poeticky-hrobnickou tvorbou. Takže za mě spokojenost. S podivem i úsměvem na jedné tváři vzpomínám na fest. B.A.ročník někde tuším 2006-7, kdy k nám kucí z Floridy přijeli po reunionu vůbec poprvé. Já jsem tehdy jejich set probděl kdesi v kempu, což jsem si pak ještě dost dlouho vyčítal. Protoze jsem si byl téměř jistý, že se už u nás zřejmě neukážou. Chyba! Obituary nás navštěvujou pravidelně, někdy i dvakrát ročně. Pánové pochopili na čem stojí hudební průmysl nového millenia, že už nebudou prodávat cd po tunách, a tak jezdí a hrajou a fanoušek si chrochtá..Garáž je dobrý prostor, nicméně neodpustím si poznámku pro pivaře. Místní pivo vařené přímo v areálu klubu nechutnalo ani mně ani nikomu s kým jsem se o tom bavil.Jinak tady tomu webu fandim a celkem nechápu, kde na to bere Stray energii, pokud tedy není rentiér. :-D Páč to tu celý vypadá na oneman project. :-)

 

Stray
21.11.2016 20:00

Chápu, že Holt je především EXODUS a že bez něj ta kapela postrádá podstatnou členskou složku, pravda tu nejpodstatnější, ALE... divit se tomu po jeho angažmá u SLAYER je vážně srandovní, protože to není tak, jak to vidíš ze svého posluchačského pohledu, že je SLAYER jakože dvakrát tak velká kapela co EXODUS, ale ve skutečnosti JE SLAYER DESETKRÁT VĚTŠÍ KAPELA, jde o byznis a značka SLAYER a peníze co se kolem jména SLAYER točí, se nadají srovnat s tím koníčkem, kterému se Gary věnoval třicet let ve Friscu. Je to stejně směšný, jako se prát s otázkou, zdali jsou větší METALLICA nebo IRON MAIDEN, člověk, kterej do toho skutečně vidí, a těch v ČR není mnoho, ti okamžitě řekne, že třeba v jednom koncertu METALLICY se točí desetkrát větší prachy než u akce spokojených Britů. Sorry, ale je to tak.

 

zdenos21.11.2016 19:47

exodus na živo je výborná věc. Na BA jsem se přesvědčil. Jinak z novějších skladeb (staré řežou všecky) se hodně osvědčila právě Body harvest... to je lahůdka

 

Demonick21.11.2016 15:35

Gary Holt ani zďaleka NIE JE zakladateľ EXODUS. Áno, je to hlavný skladateľ atď, ale jediný pôvodný člen EXODUS je iba bicmen Tom Hunting. Ale v podstate s tebou súhlasim - to ako Gary momentálne serie na svoju "materskú loď" je až na pováženie...PS: na Metalfest sa rozhodne teš - EXODUS boli totiž v Ostrave skutočne famózni!

 

ov42
21.11.2016 13:59

Gary Holt už nebyl na koncertě ani když má Slayer volno? Pro mě je Exodus Gary Holt, Exodus bez něj mi přijde stejný nesmysl, jako Metallica bez Hatfielda, Kiss bez Simmonse, Kreator bez Petrozzy, Maiden bez Harrise, Nightwish bez Holopainena nebo Brutus bez Sáši. Prostě něco jako revival. On je přece zakladatelem Exodus, hlavním skladatelem, on jako jediný hrál na všech albech této kapely. No o tomto se pomalu přestávám těšit na Exodus na Metalfestu.

 


 

 

 

 

TOPlist