Boomer Space


Diskuse ke článku : HAMMERFALL - Built To Last
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
07.11.2016 09:19

carcass: Já to psal s nadšením, ale poslech byl pravda o trochu horší. Počkej si zítra na AMARANTHE, to bude teprve jízda.

 

carcass
07.11.2016 08:56

ty vole, Stray, to musela být oběť, to je něco jako bych třeba já - milovník řemeslných piv měl psát recenzi třeba na Staropramen, nebo na ten váš Gambáč....:-))

 

Stray
07.11.2016 08:42

Směšná představa. Dík za názor, ale tohle by asi nebylo dobré, přivedl bych je na buben, protože bych fuckoval tu "tlačenku" od Blastů a všechny ty hlavní články by byly prostě o úplně jiných kapelách. Byznis s heavy metalem dosáhl v současnosti a v jejich podání odporných rozměrů. Vychvalování POWERWOLF, EPICA, NIGHTWISH, SABATON, EDGUY, AMON AMARTH, STRATOVARIUS, HAMMERFALL, WITHIN TEMPTATION, AIRBOURNE, to je zlej sen, kterej je nutné ukončit. :-) Asi tu začnu psát i recenze na tyto kapely, kterým se většinou vyhnu...

 

Danny7th07.11.2016 08:30

Nezbývá než souhlasit. Nechápu to až fanatické uctívání výše uvedených spolků. Bohužel v zaměstnání se poslouchá rádio Čas Rock a tam každou hodinu Sabaton, Powerwolf nebo Eluveitie musí zaznít, jinak by se agrosebranka cítila pohoršena. Do toho to minimálně 5x denně podtrhneme Traktorem a všichni chrochtají blahem.Vkus většiny "posluchačů!" je děs... ATERO DOMINATUS!!!

 

spajk
07.11.2016 00:40

Bravo. Konečně někdo dokázal trefně popsat situaci u kapel v jistých kruzích často oslavovaných.Ty bys měl dělat ve Sparku šéfredaktora. Hned by to bylo kvalitou VŠEHO o několik tříd výš.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist