Boomer Space


Diskuse ke článku : ELOY - Ocean II: The Answer
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
28.10.2016 18:50

Ohledně Queensrÿche: S likvidací Pandemonia to zas nepřehánějme :-), navíc tu normál recenze jsou na všechny jejich desky. Osobně mě totiž od Tebe více těší články jako právě ty Queensrÿche než Eloy, protože je to prostě jiný druh pohledu na hudební díla než nabízí běžná recenze, ale neznamená to, že bych tě chtěl hnát do nějaké tvořivostní škatule, jeď podle sebe.

 

Bluejamie65
28.10.2016 18:31

Jen si myslím, že i to o Queensryche jsou taky celkem klasický recenze, jen se to v jejich případě trochu prolnulo s jejich vlastními myšlenkami o smyslu další existence. Tzn., že se tam trochu uvažuje nad smyslem existence není moje zásluha, ale spíš jejich životně/skupinová okamžitá situace:-)

 

Bluejamie65
28.10.2016 18:28

Všechno je OK:-)

 

Stray
28.10.2016 18:23

Bluejamie: Tak jsem zveřejnil čtvrtý článek ELOY. Sice jsem tomu musel vymyslet procentuelní hodnocení, které jsi nedodal, ale snad jsem se trefil, takže pokud bys radikálně nesouhlasil, tak se ozvi. Dík za zajímavou recku, stále to beru jako posilovací cvičení mé slabé stránky -> tolerance. :-) Jinak jsem se ale po důkladném zvážení rozhodl ty dva tvé texty týkající se alb ELOY -> Ocean a Metromania, až bude čas, přehodit ze sekce Pandemonium do sekce Recenze, důvod je, krom toho že to v podstatě normální recky jsou, právě ten, že nic z Pandemonia, ať už se to dané kapely týká sebevíc, se nenabízí v pravém sloupci u rozkliklé recenze totožné kapely a já prostě považuji za lepší, mít všechny čtyři články o ELOY propojené a dohledatelné na jednom místě. Jediné co to odsere, jsou příspěvky v diskusích u těch dvou přehazovaných článků. Jedině že bych je všechny slovo od slova na tom novém místě přepsal, ale to neudělám.

 


 

 

 

 

TOPlist