Boomer Space


Diskuse ke článku : ALTER BRIDGE - The Last Hero
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Jiří
11.11.2016 17:40

Po přečtení recenze jsem se musel zasmát,protože tuhle našlapanou novinku musel poslouchat opravdu nějaký hudební znalec!Jedná se už o 5 studiovou desku od této americké party,kterou poslouchám od samého začátku a to nemluvím i o skupině Creed a za sebe můžu říct,že se skupina album co album zdokonaluje a pokaždé do své tvorby přinesou něco nového.Při poslechu předchozího alba "Fortress" jsem si říkal,že členové postavily latku zatraceně vysoko a že se jedná o jejich nejlepší album za jejich existenci a tak před poslechem jejich zbrusu nového alba "The Last Hero" jsem měl pochybnosti s čím dokážou pánové ještě přijít,když placka "Fortress" byla pro rockového a metalového posluchačem doslova dokonalá!Po prvním poslechu jsem nevěřil vlastním uším co si pro nás tato partička opět připravila!rockovo metalový klenot!Album šlape od začátku do konce,kdy posluchač nezaznamená ani jediné slabé místo na tomto albu a jde vidět,že členům i po tolika letech nedochází nápady,kdy je album opět tvrdé,rytmické,melodické,temné,plné energie a skvělých hudebních momentů přechodů,kytarových sol a hlavně skvělého vokálu!Myslím si,že každý fanoušek této skupiny je tímto počinem nadšen a je jen rád,že skupina nevymýšlí žádné experimenty ve zvuku,jako jiné kapely třeba jako Papa Roach,Bring Me To Horizon.za mě se podle mě jedná o jedno z nejlepších hudebních počinů tohoto roku!!

 

Roman P27.10.2016 06:30

Nemůžu moc souhlasit. Podle mě se deska povedla nad očekávání. Alter Bridge opět udělali krok vpřed. Jsou originální a hrdě kráčejí vlastní cestou. Album je třeba si pustit vícekrát, ne jen jednou. Právě v tom je jejich doména - složitější stavba skladeb, která se při opakovaném poslouchání musí líbit čím dá víc. Tremontiho riffy a sóla jsou oproti jeho sólové kariéře zvučnější a melodičtější. A Kennedyho vokál dodává skladbám neskutečnou energii a jeho pěvecké umění zaslouží jen samé superlativy. The Last Hero je asi jejich nejtvrdším počinem, nechybí však ani pohodovky "My Champion" či "You Will Remember", které jsou příjemným zpestřením celé desky. Takže za mě jednoznačně palec hore, dobrá práce, pánové!!!

 

Adam
11.10.2016 23:10

Slyšel jsem několik skladeb, které jsou k dispozici na youtube. Zvukově to je stejné jako Fortress, bohužel není to taková zábava. Přijde mi jako by AB usnuli na vavřínech a po minulém skvěle přijatém počinu usnuli na vavřínech a uvěřili ve svou dokonalost. I když "Show me a leader" slibovala hodně. Inu, z vrcholu vede jen jedna cesta...

 


 

 

 

 

TOPlist