Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
19.09.2016 12:28

Táhnout ty stránky v jednom člověku dlouhodobě jde, ale za cenu vlastního života. :-) Právě platím poplatek za doménu a správu na rok 2017, tak doufám, že ten Bluejamie bude jezdit na křídle minimálně jako Edinson Cavani a bombit jak Luis Suárez. :-)

 

Imothep
19.09.2016 11:56

Krasne cteni! Tak doufam, ze novemu kolegovi nasazeni vydrzi a CD tim ziska potrebnou posilu, protoze tahnout ty stranky v jednom cloveku dlouhodobe asi nejde.

 

Valič
18.09.2016 21:49

Bluejamie: Tak vidíš, že to jde. Vsadím se, že ti to psaní článků nezabere o moc víc času než přidávání těch sáhodlouhých komentářů do různých diskusí. Navíc si to v téhle formě určitě přečte víc lidí.

 

Bluejamie65
18.09.2016 12:25

Moc díky:-) takovou chválu si asi nezasloužím, protože jsem schopen něco napsat, jen když mě nějaký důvod opravdu přímo tříská do hlavy. A tady ten důvod byl, nevím jestli mu to vydrží, ale Human Condition Todd opravdu napsal geniálně, přičemž je jasný, že Wilton nezůstal rozhodně pozadu:-)

 

spajk
18.09.2016 11:21

Pan Kamil je blázen, magor a šílenec do hudby. Kdyby byli všichni hudební fans takto HEZKY postiženi, hudební průmysl nikdy nepadne na kolena. Pan Kamil by měl psát do těch nejlepších hudebních periodik jako Rock & All a směle by zapadl mezi mistry psaného slova jako Lindaur, Černý a spol. Zvedněte ruku, kdo takhle ze široka o hudbě přemýšlí. Já nikoliv. Jedu klasický pudový režim líbí/nelíbí. Při prvním poslechu mě musí něco nutit si nahravku pustit znovu. Jak to tam není, desku mažu. Malokdy poslouchám něco z donucení, protože se to líbí lidem okolo nebo abych byl in. Natož ještě se nimrat v textech a domnívat se, jak to asi autor myslel. Proto si nesmírně vážím lidí jako pan Kamil, od kterých se můžu dozvědět nějakou přidanou hodnotu ke které bych se sám nikdy nedostal. Budme rádi za lidi jako pan Kamil!

 

Stray
17.09.2016 14:15

Velký pisatelský debut na C.D.. :-)

 


 

 

 

 

TOPlist