Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Kelly
01.01.2024 21:19

Gazďa: Díkes

 

Gazďa
31.12.2023 10:51

Hezky napsáno. :) Holiday in Cambodia je pro mě jednou z asi top 10 skladeb vůbec...

 

Stray
19.12.2023 13:42

Včera jsem si tedy koupil albovou dvojku Plastic Surgery Disasters jako cd s bonusovou částí v podobě EP In God We Trust. Je to tedy síla, dlouhé album je poslouchatelnější, zatím mne zaujala skladba Halloween, v podobě EP to je na mne fakt hardcore. Pak když jsem si dal takovej ten památnej bezejmennej debut od SUICIDAL TENDENCIES, tak mne hned zkraje...tuším na začátku třetí skladby...zaujal rozcáplej, emocemi pohnutej výkřik "I Shout Reagan" :-))

 

Tomáš
19.12.2023 11:40

Zdrhnout k Metalopolis, to by teda byl fakt punk!

 

Stray
19.12.2023 10:31

Jsem mnohem spíš rockový a metalový posluchač než punker, DEAD KENNEDYS u mne ve středu pozornosti nikdy nebyli a ani nemohli být. Jsou okrajovým doplňkem sbírky. Přesto jsem si tady ten profil hodně přál.

S Kellym řešíme co dál, cizelujeme návrhy a myšlenky, snad po desátém článku nezdrhne k Metalopolis, to už bych zabíjel.:-)

 

Tomáš
19.12.2023 10:21

jak jsem psal níže, 90% lidí to podle mě zná minimálně podle jména. Já tomu dal šanci, ale prostě to není moje kafe.

ale doufám, že autor bude pokračovat dál v produkci podobně skvělých článků

 

Kelly
19.12.2023 07:35

Díky všem, jsem rád, že to pro někoho může být něco nového k poslechu. Já to vždycky měl tak, že DEAD KENNEDYS musí znát každý :-).

 

Pekárek
18.12.2023 21:29

Článek vypad hustě o DK vím prd, tak se alespoň dovzdělám. Mám od nich náhodou jen Frankenchrist a v pohodě.

 

opička
18.12.2023 17:10

Díky za za historii DK. Velká šleha. Úplně jsem se do toho ponořil a zgustnul najednou. Něco jsem už znal a o to více dozvěděl. Alba DK vždy na čestném místě. Šleha a tenkrát ty koncerty,to musel bejt nářez. Morálka a puritáni v USA,co si budem říkat. Cenzura,zákazy,poliši atd. Legenda jednoznačně.

 

Stray
18.12.2023 10:50

Takhle nějak bych si představoval profily na tomto webu psané novou krví.:-) Před vyvěšenou zástavou tak říkám, dobrá práce.

Co se týče DEAD KENNEDYS, mám doma jen debut Fresh Fruit (vinyl) a chystám se koupit Plastic Surgery..., protože jako jediná z těch dalších je poslouchatelná. Názory Jello Biafry neřeším, v kontextu místa a doby se stím dá v určitém rozpoložení ztotožnit, tedy pokud je člověk problémista, kterému není spousta věcí lhostejná. Z dnešního pohledu nadávat na blahobyt a na USA mě přijde trapné. Navíc, aktuálně, mě přijde tenhle GENERÁTOR NEKLIDU tím posledním, za kým by stála nakrmená dělnická třída.:-) Ta potřebuje silného vůdce, ne podrývače systému. Jak říkám, není začátek osmdesátých let. Biafrův hlasovej projev považuju za hlavní inspiorační zdroj SYSTEM OF A DOWN.

 

Hivris
18.12.2023 10:42

Hezky napsáno, je vidět, že jde o srdcovku:). První dvě desky byly masakr a vinyl Fresh Fruit mám totálně ohranej. Dneska už jsem názorově úplně jinde, ale ten vzrušující ohnivej pocit z prvních poslechů DK, HNF nebo EXPLOITED tam pořád někde pod nánosem konformismu je:).

 

Mbody
18.12.2023 06:23

Parada👍, Jello Biafra ma jeden z najoriginalnejsich vokalov sceny, DK je kult. Tesim sa hlavne na LARD , som zvedavy ,ako ich nahravky bude vidiet autor.Asi najmetalovejsie znejuci material, kde Jello ucinkoval...

 

Michal
17.12.2023 11:18

Díky za skvělý článek. Potvrzuje stabilně vysokou úroveň zde na webu. Pro mě inspirace k poslechu a zamyšlení. Paráda! Těším se na plánované pokračování. Rozšířím si obzory :)

 

Tomáš
17.12.2023 11:12

Parádní článek, DK znám jen podle jména, zkusím si vyslechnout pár songů, i když nejsem úplně fanda politického punku/hardcoru

pár faktických historických poznámek:

- Biafra - hladomor tam nevyhladil většinu populace, ale rozhodně způsobil velkou tragédii, zejména mezi dětmi. Nevím jak moc v tom byly namočené USA, nejvíc se v tom (na straně Nigérie) angažovali Britové

- Thatcherová - neřekl bych, že byly protidělnická, byla spíš protiodborová. Ty v průběhu vlád získali obrovskou moc, prakticky řídili stát, a přivedli britskou ekonomiku na buben. Třeba automobilový průmysl je krásnou ukázkou.

A ten závěr - i ti největší punkáči nakonec musí platit účty, v životě nic není zdarma a pro prachy zapomenou na svoje vznešené ideály.... nebyli první ani poslední

 

pedrosph
17.12.2023 09:51

Kelly: Dík, skvělej článek. DK jsou pro mě zásadní, napříč žánry. Jello má neuvěřitelně osobitej hlas. Na pokračování se těším, jeho nahràvky s NoMeansNo, D.O.A., Lard, Mojo Nixonem,.. jen dokazují jeho zápal, talent,.. Taky je fajn, že je/byl v kontaktu s kapelama od nás - Insania, Už jsme doma. +vydal Čerta s Ernem - Life after life.
Je to Mistr, rozhovor s ním by stál za to.

 


 

 

 

 

TOPlist