Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Hivris
06.02.2021 10:35

Kdyby někomu chybělo album v poličce, tak reedice vinylu je jen za 449,-:

https://www.musicrecords.cz/catalogue/hudba/emperor/anthems-to-the-welkin-at-dusk-vinyl-reissue/?icid=41

 

Mickej
19.01.2021 10:45

S tym vekom je to pravda, ale do absolutneho extremu to doviedli Enslaved:-) Zvukar si musel mysliet, ze je tam niekde skryta kamera ked mu prvy raz vliezli do studia.

 

Jan Tleskač
19.01.2021 00:06

přesně jak je v recenzi zmíněno, kluci ve věku kolem 20 let a takový opus. Neuvěřitelné. Já v jejich věku honil balón po hřišti v okresním přeboru a poslouchal Znouzectnost :-))

 

KrebsKandidat
18.01.2021 23:21

Nuž, skutočne parádny album. Nie je o čom.
Páči sa mi i ten zápal, ktorý cítiť z recenzie.

 

Hivris
18.01.2021 14:05

I Am The Eternal Power
I Am The Emperor

Díky moc za pěknej článek. EMPEROR jsou blackmetaloví aristokrati nejen podle názvu. Byť mi na nich vadí ta spousta "synťáků" a orchestrací, někdy zbytečně zabíjí skvělou kytarovou práci.

 

J.Rose
18.01.2021 04:54

Mohlo mi být asi 20, když všichni kolem mě drtili HIM a Cradle of Filth. Strašně mě ta hudba srala a chtěl jsem se nějak odlišit, dát "vyšší level" abych tak řekl.

Inu nechal jsem si od "starších" doporučit něco trochu jiného. Zeptali se co všechno poslouchám a po delší odmlce mi bylo zděleno, že na tohle možná ještě nebudu připraven: "Začni klidně dvojkou Athems"... Zněla nakonec ta fráze.

Tedy začal jsem a po prvním poslechu kvapně odložil. Hodil jsem se zase do pohody a naladil Maideny -Live After Death.

Uplynul den, dva a já pořád myslel na Emperor, na ten mrazivý dotek neznámého. Ani nevím proč, jestli ta sova v úvodu, atmosféra celkově, nebo tušené melodie skryté kdesi pod povrchem...

Každopádně jsem se k nahrávce vrátil a vracím se k ní pravidelně do dnes. Temná krása.

 

Hooya
18.01.2021 00:50

Nejlepší blackmetalová nahrávka všech dob. Naprosté arcidílo. Ničím vzdáleně překonatelné. To není jako v thrashi - Ride/Master nebo snad Reign in Blood?! Ronaldo nebo Messi. Ne. Toto je samostatný peloton. I ten Prometheus, jakkoliv dokonalý, postrádá to neskutečné fluidum Hymen.

I při šestsetšedesátém poslechu mě provázejí hluboké pocity vzrušení, mrazení ..... pot, slzy, hněv, nervóza, je tam úplně vše.

 


 

 

 

 

TOPlist