Boomer Space


Diskuse ke článku : NO DOUBT - Tragic Kingdom
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4 5

 

DarthArt
28.08.2020 19:51

čubírková: No vida, koukám, že jsme všichni z jednoho hnízda. Jablonec je významné město - vždyť už nám tady 2 x hráli WALTARI :)

 

čubírková
28.08.2020 05:39

DarthArt: To já od Merkuru asi 357 kroků pracuju... a u přehrady se dá ožrat snadno.. znám to z vlastní zkušenosti...

 

DarthArt
10.08.2020 22:49

Tomas: Taky díky. Taková zpráva potěší.

 

Tomas
09.08.2020 23:19

Za mne osobne velky dik vsem autorum co sem prispivaji.
Spoustu veci mam rad, nektere neposloucham vubec (Death napr.) ale recenze jsem si v ramci rozsirovani obzoru rad precetl.

Jen tak dal a houst!

 

DarthArt
08.08.2020 23:15

Potvrzuju šéfova slova. Občas se musí vyloženě překonávat, ale finální rozhodnutí je vždycky ve prospěch webu. Vůbec si nejsem jistý, jestli bych třeba já byl schopen to takhle osvíceně vést.

 

Stray
08.08.2020 17:32

Já jen do určitého momentu. Nikdo mě předem neupozornil, jak obřímí dávkou tolerance se musí obrnit někdo, kdo si usmyslí rozvoj stránek koncipovaných původně pouze jako vlastní blog. Kolikátá porcelánová váza byla ta minule Scabadio? :-)

 

Kropis
08.08.2020 16:40

To mě teda mrzí, že Valič začíná couvat, já jsem se úžasné bavil :(

 

Stray
08.08.2020 08:45

No tak soupiska recenzí opisující seznam vystupujících třeba na festivalu Brutal Assault tady ani nikdy nebyla a tudíž by mě zaráželo, kdyby dlouhodobější návštěvník něco podobného čekal. To, že tu poslední dobou úplně chybí tvrdší žánry, není dílem žádného plánu, lidi kteří by to mohli psát tu v potřebném počtu prostě nejsou a ti, kdo by mohli, nemají na to buď čas nebo chuť. Viz Sickyho včerejší odevzdaná odpověď nad plzeňským pivem, že ty nové LAMB OF GOD se mu nechce ani poslouchat, natož pak psát.:-) Zaměřením budeme vždy jinde, než by si představoval vyloženě metalový posluchač, to je asi fakt, ale já tomu prostě nechávám volnej průběh, až bude kvalitní pisálek na extrém, tak budou i články.

 

DarthArt
08.08.2020 06:15

DISKUSE se přehoupla, nikoli RECENZE

 

DarthArt
08.08.2020 06:14

Ale stejně jsem spokojen s tou svou recenzí na NO DOUBT. Z těch prvních pár nepříliš spokojených komentářů se recenze přehoupla do velmi přínosné formy a dnes vím věci, o kterých jsem dříve příliš netušil. Jestli to bylo dobře nebo špatně, o tom stále polemizuji.

Těch rozhovorů s Necrocockem jsem "bohužel" četl asi podobné množství jako Valič. Je to milý chlapík, ale vzhledem k tomu, že jsem ty gumové rukavice začal nosit už ke klikání na internetu (ale toliko nad rozhovory s KAVIAR KAVALIER), rozhodl jsem se, že koupi fyzických nosičů přenechám větším specialistům. Mimochodem, onen prokletý HOtel Inkontinental (alias Merkur), jak o něm nadšeně Mistr hovoří v rozhovoru tady na webu, stojí asi 500 metrů od mého bytu. Což mě trochu znervózňuje ...

 

Valič
07.08.2020 23:38

Alda: Tak já proti těm žánrům nic nemám, jen z nich moc kapel neposlouchám. Mě nejvíc vyhovovalo, když tu bývaly články o kapelách typu Mastodon, Monster Magnet, The Cult, Queens Of The Stone Age nebo hard rockových klasikách typu Deep Purple a do toho občas nějaký ten klasický thrash. Pokud Pekárek nebo Sicky napíše recenzi na nějakou novinku z oblasti extrémního metalu, rád si ji samozřejmě přečtu, ale beru to tak, že tyhle věci jsou tady spíš po občasné zpestření a hlavní náplní Crazy Diamond jsou články o skupinách jako AC/DC, Aerosmith a Rolling Stones.

 

Alda
07.08.2020 23:04

Valič: to jsis dovolil hodně - vlastně jsi uhodil hřebík na hlavičku - že je tu moooc progu/A.O.R./pomp rocku apod, ALE... jsme na C.D., což je Hardrockový outsider web :-))) stejně doufám v recenzi na new ONSLAUGHT
https://www.youtube.com/watch?v=jcUrQGZB_yw
BO TO FAKT HRAJE!!

 

sicky
07.08.2020 22:49

Btw, nazpatek z plzně klimatizovanej vagon s plzní, asi si to tady přečetli

 

sicky
07.08.2020 22:47

Valic: tvl nikomu se zanic omlouvat nemusíš, vsecno ok, drž uhel :))

 

Valič
07.08.2020 22:32

Za ty kraslice se moc omlouvám (stejně jako za ty chyby a překlepy, datloval jsem ty příspěvky většinou dost narychlo). Pokud někoho rozhodí tahle relativně nevinná historka (hlavně, že se nikomu nic nestalo), tak bych poslech většiny Necrocockových alb asi moc nedoporučoval. To by pak dotyčný asi skončil v kritickém stavu na jednotce intenzivní péče. Pár zajímavostí z těch rozhovorů na Unchain se mi ještě vybavilo, ale nechám si je raději pro sebe. :-)

Jinak doufám, že ty blbosti, co sem občas píšu, nikdo nebere úplně vážně. Ty balíčky od Tomáše Kohouta byly naprosto v pořádku a neobsahovaly žádné podezřelé nevábné substance, ani jsem na sobě po jejich rozbalení nepozoroval žádné příznaky nějakých exotických chorob, takže pokud někomu doma chybí nějaký ten klenot z Mistrovy diskografie, může bez obav objednávat. Tu mysofobii (v tomto případě by byl asi vhodnější termín germofobie) jsem zmínil, protože mi to v té souvislosti přišlo celkem vtipné. V důsledku svých nepříjemných zkušeností z minulosti sice její lehčí formou opravdu trpím, ale rozhodně nepatřím k těm magorům, co chodí doma v ochranné kombinéze, rozlévají všude Savo a koupou se pětkrát denně v dezinfekčním roztoku. :-)

V nejbližší době své příspěvky na těchto stránkách raději omezím na minimum, abych tady nenarušoval tu prog/A.O.R./pomp rockovou pohodu. Recenze samozřejmě stále čtu a všechny jsou skvělé, jen tu v poslední době převládají žánry, které jdou dost mimo mě a ty kapely, které celkem znám, zase nemám naposlouchané dostatečně na to, abych k nim psal nějaké smysluplné komentáře.

 

DarthArt
07.08.2020 21:42

Člověče, jedna, kterou jsem znal jako puberťák, z tý je taková kráska, že se mi tajil dech ...

 

Tomas
07.08.2020 21:40

No ale vypadali slusne ty devcata ne?

 

DarthArt
07.08.2020 21:16

Jsem to chtěl všechno okomentovat, ale nechám to radši na zítra, protože jsem se dost kvalitně ožral ... na hrázi jablonecký přehrady ... přísahám, po deseti nebo patnácti letech !!! Celou dobu jsem chtěl přidat k dobru tu historku s kraslicema, ale furt mi něco říkalo, že si to ta prima parta nezaslouží...

A když jsem k hrázi mířil, celou dobu mě v protisměru míjely zástupy místních děvčat, která odcházela pryč..... sakra, proč zrovna já??? A proč pořád takhle špatně??? Asi jsem někdy nevědomky překročil kořen mandragory nebo nějaká podobná neuváženost...

 

Tomas
07.08.2020 20:14

Toz 18 mi uz dlouho neni, bohuzel...

Skouknout holky je bonus k pivku a klobase, je to prece lepsi nez jen cucet do sklenice ne?

Krom toho, kolega je zadany, takze smi jen cucet, kdyz ho teda zena nevidi.

 

Valič
07.08.2020 18:31

Sicky: Proč by to nemělo štymovat? Tomáš se ženil už někdy v devadesátých letech a s manželkou prý mají podobné zájmy. Pokud někdo sleduje jeho tvorbu, tak tu paní určitě zná, i když její skutečná identita byly odhalena až v tom jeho životopise.
V Necrocockových textech jsou promíchány jeho skutečné zážitky s různými fiktivními příběhy a co z toho je pravda, ví samozřejmě pouze on a případně další lidé, kteří se na těch chlívárnách podíleli. Ta knížka obsahuje plno citátů od lidí pohybujících se na metalové scéně i mimo ni, které potvrzují, že k těm excesům spojeným s koncerty Kaviar Kavalier opravdu docházelo.
Celkem mě zaujalo, že k Tomovým obdivovatelům patří i Fanánek ze Tří sester, který dokonce označil jeho skladbu Fotopast za "hit evropského formátu". Jen škoda, že šlágr s textem "Drony nad údolím točí, jak si hraješ s mojí močí." žádné normální rádio do denní rotace nezařadí. :-)

 

1 2 3 4 5

 

 

 

 

TOPlist