Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Cyberolas
20.12.2019 11:14

Miluju, když Quorthon zpíval falešně, mávám rukou nad údajnými intonačními nečistotami Therion, kašlu z vysoka na čistotu zpěvu...ale co je moc, to je moc. Tady jde +/- o muzikál a prostě to tam NENÍ. Nuda, laciný zvuk, intonační nejistota. Škoda, Asmodeus si docela užívám...

 

Stray
23.07.2019 16:32

Takovej ten okamžik, kdy si člověk říká zda-li má vstoupit do diskuse a nebo radši mlčet... :-)

Sagi, jestli ti to pomůže, tak mám pár bodů ohledně tématu zdejšího článku:

1. Naprosto ručím za to, že je DarthArt z desky nadšen, on si to opravdu užívá a moc se mu ten koncept líbí, vedli jsme o tom několik telefonátů...

2. Původně jsem měl psát recenzi já, jenže mě to nezaujalo, nebudu říkat kolik bych dal číselné hodnocení, ale s větou "Je to to nejnudnější album v Čechách, jaké jsem v tomhle století slyšel":-) jsem usoudil, že bude lepší zkusit, jestli se to bude líbit někomu z kolegů. To že tomu tak je, bylo v podstatě moje štěstí. :-) Osobně bych neviděl žádnej smysl to setřít jako provinční, zdlouhavé a nudné pseudoumění. Byl by to jen jeden nedůležitý názor z mnoha.

 

DarthArt
23.07.2019 15:53

Však jasně. Budu rád, když pak ještě dáš vědět.

 

Sagi
23.07.2019 15:50

Oko Horovo mám taky za 90 % :-), tak uvidíme...

 

DarthArt
23.07.2019 15:32

Hele, nemá smysl se dohadovat. Jestli máš chuť, poslechni si to celé a uvidíš. Třeba změníš názor, třeba ne.

Nic aktuálního českého jsem tu zatím nehodnotil, ale 90 % bych asi dal třeba Oku Horovu od Asmodea, což asi znáš.

 

Sagi
23.07.2019 14:03

To DarthArt
Máš pravdu, komplet nahrávku jsem neslyšel, ale nemyslím si, že zmíněné intonačně nejisté vokály z ukázek se ve zbytku alba rázem vylepší jako mávnutím proutku. Chtěl jsem reagovat aktuálně, dle toho co jsem momentálně slyšel, když budu diskutovat někdy za měsíc až budu mít cd naposlouchané asi už nikdo reagovat nebude... Pokud si za 90% stojíš o.k. Můžeš písnout čemu z české scény si v poslední době dal 90%?

 

DarthArt
22.07.2019 14:24

Těžko soudit, když jsi to neslyšel. Ohrazuji se proti tomu, že jsem něco nadhodnocoval - prostě jsem to ohodnotil tak, jak se mi to líbilo. A hlavně jsem to slyšel!!!

 

Sagi
22.07.2019 13:01

Mám hodně rád hudbu Asmodeus. Myslím, ale že jak skladateli, tak textaři však více vyhovují kratší tříminutové tracky domovské kapely než suitové plochy rockopery. Navrch ze zveřejněných ukázek mi přijdou vokalisté zmíněné rockopery mírně nejistí,schází mi zde i hlas samotného Miloše a tak se mi zdá Daathartova recenze nadhodnocená. Přesto nahrávka svou Beštovskou kvalitu mít jistě bude, objednám si ji, rád bych i na představení zavítal.

 


 

 

 

 

TOPlist